Po išdavystės skandalo K. Perry ir O. Bloomas demonstruoja meilę

Katy Perry buvo pastebėta meiliai bendraujanti su savo vaikinu Orlando Bloomu – pirmą kartą po to, kai pasklido gandų, esą jis jai buvo neištikimas su Selena Gomez.

Katy Perry ir Orlando Bloomas.<br>ViDA Press nuotr.
Katy Perry ir Orlando Bloomas.<br>ViDA Press nuotr.
Katy Perry ir Orlando Bloomas.<br>ViDA Press nuotr.
Katy Perry ir Orlando Bloomas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 16, 2016, 12:05 PM, atnaujinta May 25, 2017, 11:31 AM

„Teenage Dream“ atlikėja, kuri su 39 metų „Žiedų valdovo“ (Lord of the Rings) žvaigžde susitikinėja keli mėnesiai, anksčiau šį mėnesį atsidūrė įsivaizduojamame meilės trikampyje – pasirodė nuotraukų, kuriose aktorius ir Selena įamžinti viename klube.

31 metų Katy ketvirtadienį per „Twitter“ numojo ranka į tą dramą: paskelbdama nuorodą į straipsnį, kurį Orlando parašė žurnalui „Time“ apie savo, kaip UNICEF ambasadoriaus, darbą. Ji taip pat perspėjo savo gerbėjus nekreipti dėmesio į tą „kvailą sąmokslą“ ir pridėjo grotažymę #dontfeedthebeast.

Selena, kuri su Orlando draugai yra daug metų, pademonstravo solidarumą „Twitter“ paskelbdama Katy žinutę ir pridėdama pakeltų rankų jausmaženklį.

O sekmadienį, kai pirmą kartą susitiko po tų gandų pasirodymo, Katy ir Orlando per romantišką pasiplaukiojimą jachta Kanuose įrodė, jog jiems viskas gerai.

Nuotraukose, kurias gavo britų laikraštis „Daily Mail“, Katy ir Orlando atrodo labai įsimylėję. Jie bučiavosi, meiliai bendravo vienas su kitu ir nuo prabangios jachtos denio grožėjosi Prancūzijos Rivjeros vaizdais.

Katy atvyko į Kanų kino festivalį, kur ketvirtadienį turi dainuoti per „amfAR“ labdaros renginį „Cinema Against AIDS“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.