Aktorė Kirsten Dunst prakalbo apie vestuves

[[ge:lrytas:lrytas:1350699]]

Kirsten Dunst.<br>Scanpix nuotr.
Kirsten Dunst.<br>Scanpix nuotr.
Jesse Plemonsas.<br>Scanpix nuotr.
Jesse Plemonsas.<br>Scanpix nuotr.
Garretas Hedlundas.<br>Scanpix nuotr.
Garretas Hedlundas.<br>Scanpix nuotr.
Kirsten Dunst.<br>Scanpix nuotr.
Kirsten Dunst.<br>Scanpix nuotr.
Kirsten Dunst.<br>Scanpix nuotr.
Kirsten Dunst.<br>Scanpix nuotr.
Kirsten Dunst.<br>Scanpix nuotr.
Kirsten Dunst.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

May 31, 2016, 7:29 PM, atnaujinta May 23, 2017, 12:26 PM

Neseniai buvo pranešta, kad 34 metų aktorė išsiskyrė su vaikinu Garrettu Hedlundu, su kuriuo draugavo ketverius metus.

O šį sekmadienį „Žmogaus voro“ (Spider Man) žvaigždė Kirsten buvo nufotografuota pietaujanti su Jesse – pora bučiavosi, tad šios nuotraukos, kurias gavo JustJared.com, rodytų, kad ekrane tarp jų tvyranti „chemija“ persikėlė ir į tikrą gyvenimą.

Jesse ir Kirsten antrajame itin populiaraus serialo sezone vaidino sutuoktinius Edą ir Pegę Blumkvistus, kurie nuslepia suvažinėję vietinį banditą.

„Bręstančio blogio“ (Breaking Bad) aktorius anksčiau tvirtino, kad jam vienas malonumas dirbti su Kirsten, kuri už savo vaidmenį buvo nominuota „Auksiniam gaubliui“.

„Tai buvo dovana, – sakė jis spalio mėnesį per televizijos festivalį „PaleyFest“ Niujorke. – Man seniai labai patiko Kristen darbas ir tikrai džiaugiausi, kai su ja susipažinau, ji – nuostabus žmogus, o mes abu esam aktoriai, kurie tiesiog ... mėgaujasi medžiaga.“

Žvaigždės dar nekomentavo jų romaną esą patvirtinančių nuotraukų, kurios pasirodė kelios savaitės po to, kai Kirsten balandžio mėnesį išsiskyrė su Garrettu.

Su filmo „Tronas. Palikimas“ (TRON: Legacy) žvaigžde G.Hedlundu 34 metų K.Dunst susipažino 2011-aisiais filmuojant juostą „Kelyje“ (On the Road) pagal Jacko Kerouaco knygą, o interviu kovo mėnesį sakė, kad jų santykiai tik stiprėja.

„Jaučiu, kad mums gerai sekasi atskirai, bet, taip pat, ir drauge, – sakė ji britų žurnalui „InStyle“. – Matau jame atspindėta tai, ką matau savyje, jautrumą ir žmogų, kuris yra orientuotas į šeimą. Žiūrėkit. Visa, ką galiu pasakyti, yra tai, kad tai ilgiausi mano santykiai, tad tai veikia, taip?“

Kirsten net užsiminė, kad galėtų už jo ištekėti ir iškelti kuklias vestuves.

„Esu žmogus, kuris nori susituokti ... Jei tai nutiks mano ketvirtos dešimties metų viduryje ar pabaigoje, tai bus intymu, – šypsodamasi pasakojo ji. – Teismo rūmai, šventinė vakarienė ir DJ su draugais ir šeima. Žiūrėsiu į tai taip, tarsi tai būtų mano 40-asis gimtadienis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.