Johnny Deppas sumušė žmoną, nes užklupo ją meilužės glėbyje?

Naujais gandais ir faktais apaugo Johnny Deppo (52 m.) ir Amber Heard (30 m.) skyrybos, vadinamos skandalingiausiomis per visą Holivudo istoriją. Šią savaitę pasklido kalbos, kad savo biseksualumo neslepianti Amber buvo susituokusi su fotografe Tasya van Ree (40 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

J.Deppo ir A.Heard santuoka truko 15 mėnesių.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
J.Deppo ir A.Heard santuoka truko 15 mėnesių.<br>„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
J.Deppas (kairėje) ir A.Cooperis mielai koncertuoja ir nedideliuose miestuose.<br>„ViDA Press“ nuotr.
J.Deppas (kairėje) ir A.Cooperis mielai koncertuoja ir nedideliuose miestuose.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kalbama, kad A.Heard J.Deppą apgaudinėjo su C.Delevingne (dešinėje).<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kalbama, kad A.Heard J.Deppą apgaudinėjo su C.Delevingne (dešinėje).<br>„ViDA Press“ nuotr.
A.Heard (dešinėje) ir T.van Ree artimai bendravo ir, kaip spėjama, buvo susituokusios.<br>„ViDA Press“ nuotr.
A.Heard (dešinėje) ir T.van Ree artimai bendravo ir, kaip spėjama, buvo susituokusios.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kalbama, kad J.Deppas A.Heard sumušė dėl to, kad ji apgaudinėjo jį su C.Delevingne (dešinėje).<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kalbama, kad J.Deppas A.Heard sumušė dėl to, kad ji apgaudinėjo jį su C.Delevingne (dešinėje).<br>„ViDA Press“ nuotr.
A.Heard (kairėje) ir T.van Ree artimai bendravo ir, kaip spėjama, buvo susituokusios.<br>„ViDA Press“ nuotr.
A.Heard (kairėje) ir T.van Ree artimai bendravo ir, kaip spėjama, buvo susituokusios.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 12, 2016, 4:33 PM, atnaujinta May 22, 2017, 12:41 AM

Byrantis šeiminis gyvenimas – ne priežastis liūdėti. Tuo įsitikinęs Holivudo aktorius J.Deppas, su roko veteranų grupe „Hollywood Vampires“ šėliojantis scenoje.

Sklaidėsi dūmų uždanga, prožektorių šviesoje pasirodė J.Deppas. Salę perskrodė susižavėjusių žiūrovių klyksmas.

Holivudo žvaigždė tatuiruota ranka perbraukė per gitaros stygas ir ėmė drąsiai flirtuoti su gerbėjomis, besigrūdančiomis prie scenos.

Taip 20 tūkst. gyventojų turinčiame Vokietijos Herborno mieste prasidėjo grupės „Hollywood Vampires“ koncertas. Sausakimša salė klausėsi J.Deppo, Alice’o Cooperio (68 m.) ir Joe Perry (65 m.).

Auksinio gaublio laureato santuoka su aktore A.Heard truko vos 15 mėnesių. Moteris Los Andželo teismo paprašė ją išskirti su J.Deppu, teigdama, kad šis smurtauja.

Aktorė į teismą atėjo pamušta akimi ir pareiškė, kad sutuoktinis sviedė į ją „iPhone“, o paskui smogė į veidą. Todėl teismas įpareigojo aktorių nesiartinti prie žmonos arčiau nei per 90 metrų.

Amerikiečių žurnalistai rado įrodymų (kol kas nepatvirtintų oficialiai), kad anksčiau Amber buvo susituokusi su mergina – menininke ir fotografe T.van Ree. Jų ryšys nebuvo paslaptis, tačiau įrašas apie santuoką rastas tik šiomis dienomis.

Prieš aštuonerius metus merginos įformino partnerystę Kalifornijoje, o kai Niujorke buvo įteisintos vienos lyties asmenų santuokos, savo santykius sutvirtino ir ten.

Maža to, atsirado liudijimų, kad Amber buvo neištikima. Tvirtinama, kad Johnny ji apgaudinėjo su 23 metų modeliu Cara Delevingne. Susitikimams porelė išsirinko viešbutį „Chateau Marmont“ Los Andžele.

Kambarį užsisakydavo telefonu svetima pavarde, atvykdavo atskirai, išeidavo – taip pat. Draugužes išdavė kambarinė.

Kalbama, kad J.Deppas sutuoktinę užklupo meilužės glėbyje. Karšto būdo aktorius esą nesusitvardė ir paleido į darbą kumščius.

Atrodo, kad skyrybos taikios nebus. J.Deppas ir A.Heard nebuvo pasirašę vedybų sutarties, todėl jiems teks pasidalyti daugiau nei 330 milijonų eurų.

Daug atlikėjų, atsidūrę tokioje situacijoje, būtų atšaukę gastroles po Europą ir puolę lipdyti santuokos duženų ar bent gelbėti pinigų ir įvaizdžio. Tik ne J.Deppas.

„Karibų piratų“ žvaigždė visada garsėjo tuo, kad elgiasi taip, kaip nori. O šiuo metu jis nori groti roką.

Atrodo, kad aktoriui reikia gausesnės apsaugos nei anksčiau. Kai įžymybė vėlų vakarą su 20 žmonių palyda įžengė į Frankfurto penkių žvaigždučių viešbutį „Rocco Forte Villa Kennedy“, policijos pareigūnai pasirūpino, kad niekas negalėtų prie jo prisiartinti.

J.Deppas vilkėjo ilgą juodą paltą, o veidą slėpė po skrybėle. Kadaise Holivudo sekso simboliu tituluotas aktorius atrodė pavargęs – pečiai nuleisti, po akimis tamsūs ratilai.

Jis liftu pakilo tiesiai į 300 kv. metrų prezidentinius apartamentus.

Įžymybei skyrybų byloje atstovauja geriausia Holivudo skyrybų advokatė Laura Allison Wasser. Tarp jos klientų – modelis Heidi Klum, buvusi aktoriaus Arnoldo Schwarzeneggerio sutuoktinė Maria Shriver, dainininkė Britney Spears.

„Kaltindama J.Deppą smurtu Amber stengiasi užsitikrinti finansinį stabilumą“, – rėžė Įstatymu pravardžiuojama L.A.Wasser.

Abejojančių, kad J.Deppas sumušė žmoną, gretos didėja. Policijos atstovai prasitarė, kad atskubėję gelbėti A.Heard nuo smurtaujančio vyro šio nerado namuose.

„A.Heard visuomet domino tik J.Deppo pinigai“, – teigė poros bičiuliai.

Įtakingam aktoriui Amber krito į akį 2011-aisiais juostos „Romo dienoraštis“ filmavimo aikštelėje. Kai kas teigia, kad šia pažintimi moteris pasinaudojo siekdama karjeros.

Holivudo piratu vadinamą aktorių karštai palaiko buvusi sutuoktinė Lori Anne Allison, taip pat dviejų jo vaikų motina Prancūzijos atlikėja Vanessa Paradis ir septyniolikmetė dukra Lily Rose.

Šeštąją dešimtį skaičiuojančio aktoriaus karjera kine irgi įstrigo. Tiesa, dėl to finansinės bėdos jo nekamuoja – už penktą „Karibų piratų“ dalį Johnny ketinama pasiūlyti 100 milijonų JAV dolerių.

Vis dėlto abejojama, ar Holivudo žvaigždė kada nors sukurs reikšmingesnį vaidmenį už Džeko Sperau.

Gal dėl to vyras ir atsidavė savo antrajai aistrai – roko muzikai?

O gal J.Deppas tikėjosi, kad gražuolė A.Heard gali išgelbėti jo sielą? Kaip kadaise V.Paradis?

Prancūzų atlikėja ir aktorė anuomet savo karjerą paaukojo dėl meilės. Jai buvo aišku, kad su tokiu vyru kaip J.Deppas laimingo gyvenimo nebus, nes jis – meilės ištroškęs darboholikas ir alkoholikas.

Tai, kad J.Deppas girtauja, jau seniai yra vieša paslaptis. Ši priklausomybė nestebina – daug genialių žmonių įnikę į alkoholį.

Pakanka pažvelgti į aktoriaus draugus: roko grupės „The Rolling Stones“ gitaristą Keithą Richardsą (72 m.), jau anapus iškeliavusius aktorių Marloną Brando, atlikėją Johnny Cashą, žurnalistą ir rašytoją Hunterį S.Thompsoną.

Jie visi buvo apsėsti demonų, vaikščiojo virš bedugnės. Kai kurie į ją ir nugarmėjo.

J.Deppas – toks pat kaip jie. Filmavimo aikštelėje aktorius visiškai pasineria į savo kuriamų herojų pasaulį, o prastą vaidybą vadina melu.

Dar neseniai Johnny liaupsino sutuoktinę už gebėjimą sugyventi su juo ir jo demonais. Dabar akivaizdu, kad A.Heard daugiau to nebenori.

Parengė Ona Kacėnaitė ir Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.