Geriau jau nekalbėtų: ką žvaigždės sakė per MTV apdovanojimus

Sekmadienį nugriaudėjus MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimams, kilo šurmulys dėl kelių garsenybių pasisakymų.

K.Westas ir A.Keys.<br>AP nuotr.
K.Westas ir A.Keys.<br>AP nuotr.
K.Westas.<br>AP nuotr.
K.Westas.<br>AP nuotr.
K.Westas su žmona Kim Kardashian.<br>AP nuotr.
K.Westas su žmona Kim Kardashian.<br>AP nuotr.
K.Westas.<br>AP nuotr.
K.Westas.<br>AP nuotr.
A.Keys.<br>AP nuotr.
A.Keys.<br>AP nuotr.
A.Keys.<br>AP nuotr.
A.Keys.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2016-08-29 20:26, atnaujinta 2017-05-14 13:59

Jautrus momentas buvo kai atlikėja Alicia Keys padeklamavo eilėraštį, kurį, pasak jos, įkvėpė kovos už pilietines teises didvyris Martinas Lutheris Kingas jaunesnysis, prieš 53 metus Vašingtone pasakęs garsiąją kalbą „I Have a Dream“ („Turiu svajonę“).

Metais, kai pasaulyje vyksta konfliktai, o Jungtines Valstijas skaldo prezidento rinkimų kova, A.Keys, nuo kalbėjimo laipsniškai pereidama prie a cappella, išreiškė viltį, kad „galbūt mes galime ką nors mylėti, o ne gludinti bombą“.

„Jei karas yra šventas, o seksas nepadorus, tada mes viską iškreipėme šiame sąmoningame sapne/ Krikštyti ribose, mokyti odoje, skiriami skirtumų, seksualumo ir odos“, – deklamavo ji.

Kanye kalba kaip Kanye

VMA ceremonijos ilgą laiką garsėjo labiau darkymusi scenoje nei laureatais ir šiemet MTV nusprendė duoti valią artistams.

Per vieną labiausiai lauktų vakaro akimirkų repo superžvaigždė K.Westas, kuris pernai pasinaudodamas tokia proga deklaravo savo ketinimus 2020-aisiais siekti prezidento posto, pasakė kone sąmonės srauto apibrėžimą atitinkančią kalbą apie įgalinimą.

Auditorijai skanduojant jo sceninį vardą Yeezy, K.Westas sakė, kad kažkokie turtingi baltieji perspėjo jį nelyginti savęs su „Apple“ įkūrėju Steve'u Jobsu ir pramogų industrijos pionieriumi Waltu Disney.

Tačiau K.Westas pareiškė, kad tie du žmonės yra tarp mažiau nei dešimties tikrųjų meno didvyrių ir kad tame trumpame sąraše yra ir jo paties pavardė.

„Trys svarbūs dalykai, siekiant išlaikyti žmones skurdžius, yra jų pagarbos atėmimas, jų resursų atėmimas ir jų pavyzdžių atėmimas“, – sakė K.Westas, kuris savo kalbą pradėjo nuo žudymo jo gimtosios Čikagos gatvėse pasmerkimo.

Jis gynė savo „Famous“, kuris taip pat buvo nominuotas „Metų klipo“ kategorijoje ir kuriame lovoje su juo vaizduojama nuoga popmuzikos žvaigždė Taylor Swift, nors ji pati dėl to ne kartą skundėsi.

Klipe lovoje su K.Westu, be kitų, nuogi taip pat vaizduojami respublikonų kandidatas į prezidentus Donaldas Trumpas, garsėjantis griežta antiimigracine pozicija, ir mados redaktorė Anna Wintour.

„Mes atvykom tuo pačiu laivu. Dabar visi esam toje pačioje lovoje“, – sakė K.Westas, kuris paskui vis dėlto paaiškino, kad tie meilužiai ekrane atvyko „galbūt skirtingais laivais“.

Tada jis pristatė pikantišką naują savo dainos „Fade“ klipą su aktore ir dainininke Teyana Taylor, kuri tame klipe juslingai juda sporto salėje, o paskui maudosi duše.

Tas klipas žymėjo vieną vakaro temų – net jeigu ir atsitiktinę – seksualizuoto sporto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.