Selena Gomez prisipažino serganti depresija

Prieš metus atlikėja Selena Gomez (24 m.) papasakojo apie vilklige, kuria serga. Šiandien ji prabilo apie šalutinį ligos poveikį – panikos priepuolius ir depresiją.

Selena Gomez.<br>Scanpix nuotr.
Selena Gomez.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2016, 7:47 AM, atnaujinta May 14, 2017, 10:58 AM

„Kaip žinote, sergu vilklige. Ji gali skirtingai paveikti žmones. Supratau, kad nerimas, panikos priepuoliai ir depresija – būtent šios ligos padariniai. Noriu atidėti koncertinę veiklą ir susikoncentruoti į sveikatą bei būti laiminga. Turiu suvokti, ar viskas, ką darau yra geriausia, ką moku. Žinau, kad nesu vienintelė, taip besijaučianti. Tikiuosi padrąsinsiu panašiai mąstančius“, – ji sakė žurnalui „People“.

Apie karjeros pertrauką ji pranešė koncertinio turo „Revival“ metu.

Kol kas nėra aišku, ar įvyks likę turo koncertai Pietų Amerikoje bei Europoje.

Buvusi Justino Bieberio draugė, JAV paauglių dievaitė S.Gomez kovojo su raudonąja vilklige – liga, silpninančia imunitetą. Kai prieš pora metų dainininkė atšaukė kelis koncertus, pasklido kalbos, kad ji vis dar kremtasi dėl nutrūkusių santykių. Atsirado manančių, kad dėl to kalti narkotikai. Kalbėta, kad dainininkė gydosi reabilitacijos klinikoje.

„Tuomet taip ir norėjosi sušukti: „Neturite nė mažiausio supratimo, kas atsitiko. Man atliekama chemoterapija!“ – prisiminė Selena.

Tačiau tuomet atlikėja tylėjo. Ji pasitraukė iš viešumos ir prabilo tik prieš metus, kai ligą, galinčią smarkiai pažeisti odą ir vidaus organus, pavyko šiek tiek suvaldyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.