Aktorės Mios Farrow šeimoje tragedija – nusižudė jos įsūnis

[[ge:lrytas:lrytas:941151]]

Nusižudė JAV aktorės Mios Farrow įsūnis Thaddeusas.<br>AP nuotr.
Nusižudė JAV aktorės Mios Farrow įsūnis Thaddeusas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2016, 10:28 AM, atnaujinta May 12, 2017, 5:20 AM

Thaddeusas Wilkas Farrow trečiadienį buvo rastas sunkiai sužeistas savo automobilyje Roksberyje, už maždaug 13 km nuo motinos namų Bridžvoteryje. Vėliau ligoninėje buvo konstatuota jo mirtis.

Teismo medicinos ekspertizių biuras skrodimo metu nustatė, kad mirties priežastis buvo savižudybė. Valstijos policija anksčiau nurodė, kad šis incidentas nesiejamas su jokiais nusikalstamais veiksmais.

Mia Farrow ketvirtadienį „Twitter“ parašė, kad jos šeimą pribloškė Thaddeuso mirtis.

„Jis buvo nuostabus, drąsus žmogus, kuris per savo trumpą gyvenimą įveikė tiek daug sunkumų, – rašė ji. – Mes jo ilgimės. Ačiū už užuojautas ir gerus žodžius.“

Thaddeusas Farrow Kolkatoje Indijoje užsikrėtė poliomielitu ir buvo nuo juosmens paralyžiuotas. Aktorė, kuri ir pati vaikystėje sirgo poliomielitu, įsivaikino jį 10-ojo dešimtmečio viduryje.

Valstijos policija nurodė, kad T.Farrow gyveno Toringtone, maždaug 45 km nuo motinos namų. Dar prieš kelerius metus jis gyveno savo motinai priklausančiuose namuose.

2000 metais T.Farrow su motina dalyvavo pasauliniame viršūnių susitikime Jungtinėse Tautose Niujorke dėl kovos su poliomielitu.

„Jeigu žmonės galėtų pamatyti vos vieną Thaddeuso gyvenimo dieną, kaip jam tai yra sunku, galvoju, kad nebūtų susilaikančiųjų sakant „tegu poliomielito daugiau nebūna“, – tuo metu kalbėjo Mia Farrow.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.