Nicole Kidman ir Keithas Urbanas atsidūrė ant skyrybų slenksčio

Holivude vis garsiau kalbama, kad „Oskaro“ ir trijų Auksinių gaublių laureatė aktorė Nicole Kidman (49 m.) ir kantri dainininkas Keithas Urbanas (48 m.) atsidūrė ant skyrybų slenksčio, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

N.Kidman ir K.Urbanas mėgdavo kartoti, kad vienas be kito ilgiausiai gali ištverti penkias dienas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
N.Kidman ir K.Urbanas mėgdavo kartoti, kad vienas be kito ilgiausiai gali ištverti penkias dienas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Oct 24, 2016, 9:53 AM, atnaujinta May 10, 2017, 8:06 AM

Sutuoktiniai N.Kidman ir K.Urbanas mėgdavo kartoti, kad vienas be kito ilgiausiai gali ištverti penkias dienas, tačiau pastaruosius du mėnesius niekur nebuvo pastebėti kartu.

Tai sukėlė svarstymų, kad pora išgyvena nelengvus laikus ir kad jų santuoka – ant iširimo ribos.

Kalbama, kad artėjančių skyrybų kaltininkė – Nicole, kuri sutuoktinį dažnai išveda iš pusiausvyros pavydo scenomis. Dėl to pora nuolat pykstasi.

Būtent dėl tokio šeiminio kivirčo Keithas neseniai atsisakė palydėti žmoną į filmo premjerą.

„Keithas nėra įsitikinęs, kad nori išsaugoti santuoką, jei Nicole juo nepasitiki ir nuolat įtarinėja. Jis mano, kad jų santykiai panašūs į diktatoriškus, o ne į partneriškus“, – kalbėjo porai artimas šaltinis.

Aktorė ir kantri atlikėjas susituokė 2006 metais. 2008-aisiais porai gimė dukra Sunday Rose. 2010 metais sutuoktiniams dukterį Faith Margaret pagimdė pakaitinė motina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.