Prislėgtas Robertas De Niro remia protestus prieš Trumpą

Jungtinėse Valstijose ši juosta pasirodys sausio 13 dieną.

Prislėgtas Robertas De Niro remia protestus prieš Trumpą.<br>Scanpix nuotr.
Prislėgtas Robertas De Niro remia protestus prieš Trumpą.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2016, 2:02 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 3:38 AM

Per R.De Niro filmo „Komikas“ pasaulinę premjerą Los Andžele 73 metų žvaigždė buvo paklaustas žurnalistų, kaip jam sekasi susitaikyti su D.Trumpo pergale prieš demokratę Hillary Clinton.

„Kaip man sekasi? Esu labai prislėgtas“, – kaip visada lakoniškai atsakė aktorius, „Įsiutusio buliaus“ žvaigždė.

„Turime tik laukti ir žiūrėti, kaip klostysis reikalai, ir niekada nenuleisti akių nuo naujosios vyriausybės“, – pridūrė jis.

Paklaustas, ar, jo manymu, protestai yra tinkama reakcija į antradienį įvykusių rinkimų rezultatus, jis atsakė: „Taip, visiškai. Viskas daroma neteisingai.“

Į Majamio, Los Andželo, Niujorko ir kitų JAV miestų gatves penktadienį, jau trečią vakarą iš eilės, išėjo demonstrantai.

Žmonės rinkosi Niujorko Vašingtono aikštės rajone žemutiniame Manhatane, o kai kurie iš jų nešėsi didžiulius raudonus balionus ir plakatus su nupieštomis širdelėmis ir žodžiais „Taika ir meilė“.

Kiti laikė plakatus su užrašais „Tavo siena nepastos mums kelio“, turint omenyje šio milijardieriaus nekilnojamojo turto magnato planus kovoti su neteisėta imigracija ir prie sienos su Meksika pastatyti didelę tvorą.

Anksčiau tą pačią dieną vieno šiaurės Italijos miesto, iš kurio kilę R.De Niro seneliai, meras pasiūlė aktoriui prisiglausti jame.

„Jei nusivylęs D.Trumpu jis norėtų prisiglausti čia, esame pasirengę jį priimti“, – sakė Feracano miestelio meras Antonio Cerio.

R.De Niro savo ruožtu nevyniojo žodžių į vatą ir kritikuodamas išrinktąjį prezidentą vadino jį „atmata“, „kiaule“ ir „idiotu“.

„Norėčiau smogti jam į veidą“, – sakė jis prieš rinkimus.

Visgi du „Oskarus“ laimėjęs niujorkietis ABC televizijai kitą dieną po D.Trumpo pergalės sakė: „Negaliu to padaryti dabar, juk jis prezidentas. Ir turiu gerbti šį postą.“

„Komikas“, naujausias R.De Niro projektas, didžiuosius ekranus pasiekęs po aštuonerių metų triūso, buvo ir kasmetinio Amerikos kino instituto rengiamo kino festivalio Los Andžele šių metų programoje.

Jungtinėse Valstijose ši juosta pasirodys sausio 13 dieną.

Minėtame festivalyje, kuris tęsis iki kito ketvirtadienio, rodoma daug filmų, kuriems žadamas pasisekimas „Oskarų“ dalybų ceremonijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.