Serialo „Liežuvautoja“ aktorė rasta negyva

Ketvirtadienio vakarą buvo rasta negyva amerikiečių aktorė Lisa Lynn Masters. Aktorė pasikorė viešbutyje „Nuevo Mundo“.

V.Ščiavinsko nuotr.
V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2016, 12:43 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 3:07 PM

Lisa iš gyvenimo pasitraukė būdama 52-ejų. Aktorė paliko du ranka rašytus atsisveikinimo laiškus. Moteris vyko į Peru dėl modelio darbo.

Britų naujienų portalas mirror.co.uk pažymi, kad aktorė ne vienerius metus grūmėsi su depresija.

Iš Niujorko kilusi aktorė pažįstama lietuviams iš tokių serialų kaip „Liežuvautoja“ (Gossip Girl), „Betė bjaurusis ančiukas“ (Ugly Betty), „Įstatymas ir tvarka“ (Law & Order: Special Victims Unit), „Stepfordo moterys“ (The Stepford Wives).

Renka lėšas kūno pargabenimui

Lisos artimieji minios finansavimo puslapyje renka lėšas, kad galėtų susigrąžinti kūną į JAV. Reikiama suma – 50 tūkst. JAV dolerių. Per vieną dieną buvo paaukota daugiau nei 35 tūkst. JAV dolerių.

Visi pinigai bus pervesti Lisos sutuoktiniui Williamui Brooksui, kuris verčiasi netradicine medicina. Minios finansavimo puslapyje rašoma, kad Williamą ypač sukrėtė toks žmonos žingsnis. 

Lėšų rinkimo projektą internete pradėjo Lisos bičiulė Ani Mason: „Lisa ir Williamas gyveno kukliai, abu pilnai prisidėdavo prie namų ūkio išlaidų. Be Lisos pajamų Williamas staiga susiduria su didžiuliu iššūkiu padengiant buto nuomą ir kitas išlaidas. Nėra jokio būdo Williamui išsikapstyti iš šios krizės savarankiškai. Būdami Williamo ir Lisos draugais mes pradedame rinkti lėšas.“

Pinigai bus skirti Lisos kūno pargabenimui į JAV, laidotuvių ceremonijos aktorės gimtajame miestelyje Aševilyje išlaidoms, Williamo kelionės išlaidoms iš Niujorko į Aševilį. Taip pat dalinai bus padengtos Williamo persikraustymo išlaidos. Vyras yra priverstas susirasti naujus namus, nes vienas pats jis nesugebės išlaikyti erdvaus būsto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.