Rusijos piliečiu tapęs Stevenas Seagalas nusifilmavo keistoje reklamoje

Rusijos pilietybę priėmęs Holivudo aktorius Stevenas Seagalas (64 m.) jau bando įsilieti į vietos rinką. Aktorius nusifilmavo labai keistoje kalėdinėje reklamoje.

Stop kadras.
Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2016, 9:06 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:29 AM

Reklamos siužetas: masyviais kailiniais ir kailine kepure pasipuošęs S.Seagalas eina snieguotomis Maskvos gatvėmis. Tuo tarpu jį seka keli vyrukai, trokštantys jį apiplėšti. Tarp nusikaltėlių galima išvysti ir geriausiai apmokamą rusų aktorių Dmitrijų Nagijevą.

Jie nespėjo nė priliesti S.Seagalą, kai šis atsisuko ir įsijungęs mobiliąją kalbos vertimo aplikaciją pagrasino nusikaltėliams.

„Sniegas traška po mano kojomis... visai kaip mano priešų kaulai. Ar jūs to norite, draugai?“ – klausia S.Seagalas.

Nusprendę, kad S.Seagalas yra „savas bičas“, nusikaltėliai pabėga.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad praėjusį penktadienį Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pats asmeniškai įteikė Rusijos piliečio pasą amerikiečiui kovinių filmų žvaigždei S.Seagalui ir dar pasakė tikįs, kad šis gestas padės „normalizuoti“ įtemptus santykius su Vašingtonu.

Prie apskritojo stalo Kremliuje, kaip rodyta per televiziją, sėdėdamas V.Putinas parodė Holivudo aktoriui, kurioje vietoje reikia pasirašyti pase. Tada jiedu atsistojo, paspaudė vienas kitam ranką, ir V.Putinas tarė: „Aš sveikinu jus“, o S.Seagalas atsakė rusiškai: „Bolšoje spasibo“, kas reiškia „labai ačiū“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.