Besiskiriantys Angelina Jolie ir Bradas Pittas šoke – jie gali netekti vaikų

Kol amerikiečių aktoriai Angelina Jolie (41 m.) ir Bradas Pittas (52 m.) kaunasi skyrybų dramoje ir dėl vaikų globos, visa netikėtai pasisuko.

Angelina Jolie ir Bradas Pittas, aktorės brolis Jamesas Havenas (kairėje).<br>Scanpix nuotr.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas, aktorės brolis Jamesas Havenas (kairėje).<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-04 09:48, atnaujinta 2018-02-10 00:53

Pora kartu gyveno nuo 2004-ųjų ir augina šešis vaikus: 15-metį Maddoxą, 13-metį Paxą, 11-metę Zaharą, 10-metę Shiloh ir aštuonmečius dvynius Knoxą bei Vivienne.

Amerikiečių portalo „Radaronline“ žurnalistai išsiaiškino, kad Paxo mama netrukus baigs kalėti ir norėtų susigrąžinti sūnų. Berniukas buvo įvaikintas Vietname prieš dešimt metų.

Maddoxo tėvai iš Kambodžos taip pat gali stoti į kovą. Įsisūnydama berniuką A.Jolie buvo įsitikinusi, kad vaiko tėvų nėra gyvųjų tarpe. Tačiau įvaikinimo dokumentus tvarkęs agentas Lauryn Galindo pasirodė esąs sukčius, neseniai suimtas už pinigų plovimą.

Nepatvirtintais duomenimis, yra apie 800 vaikų, kurie įvaikinti pažeidinėjant įstatymus. Agentas pats siūlydavo žmonėms įvaikinti atžalas, kurių tėvai iš tiesų gyvi.

A.Jolie ir B.Pitto aplinkos žmonės patikino, kad pora yra šoke.

Negana to, A.Jolie ir dar turi rūpesčių. Jos vyresnysis brolis Jamesas Havenas (43 m.) nuo skyrybų pradžios gyvena kartu su seserimi ir vaikais. Sesuo ir brolis visuomet buvo artimi, tačiau pastaruoju metu jų santykiai pradėjo aižėti. Aktorė sunkiai išgyvena skyrybas ir kai kada išsilieja ant brolio. Jamesui nusibodo sesers išpuoliai, isterijos priepuoliai ir skandalai, tad jis pagrasino, kad nutrauks bendravimą, jei ji ir toliau taip elgsis.

Vyras labai myli sesers vaikus, praleidžia su jais daug laiko. Tačiau Jolie to maža – ji reikalauja, kad brolis būtų šalia vos ne kiekvieną sekundę. Jamesui tai jau nusibodo, nepaisant to, kad artimieji itin išgyvena dėl A.Jolie. Moteris šiuo metu sveria 34 kilogramus, o tai jau kritinė sveikatai riba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.