Kad susitiktų su mylimąja, princas Harry padarė 3 tūkst. kilometrų lankstą

Jungtinės Karalystės princas Harry (32 m.) nebeslepia šiltų jausmų amerikiečių aktorei Meghan Markle (35 m.). Iki ausų įsimylėjęs aristokratas ne tik viešai prabilo apie romantiškus santykius su Meghan, bet ir pakeitė skrydžio planus, kad bent parą galėtų praleisti kartu su mylimąja.

Princas Harry dėl mylimosios nuskrido į Torontą.<br>Lrytas.lt montažas.
Princas Harry dėl mylimosios nuskrido į Torontą.<br>Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-06 19:13, atnaujinta 2018-02-10 00:16

Karibuose viešėjęs princas Harry turėjo grįžti tiesiai į Londoną. Skrydis iš Barbadoso į Jungtinę Karalystę buvo numatytas sekmadienį. Vis dėlto aristokratas pakeitė planus ir padarė maždaug 3 tūkst. kilometrų lankstą, kad galėtų susitikti su M.Markle – iš Barbadoso princas nuskrido į Kanadą. Čia Meghan filmuojasi televizijos seriale „Kostiumuočiai“.

Tiesa, princas Harry ilgai negalėjo užsibūti Toronte. Jau antradienį Londone jo laukia oficialūs renginiai, kuriuose princas privalo dalyvauti. Bet juk įsimylėjėliams brangi kiekviena minutė, praleista kartu.

„Harry negalėjo sulaukti, kada vėl ją pamatys. Jis turėjo skristi atgal į Londoną oro linijomis „British Airways“ kartu su ja lydėjusia komanda.

Vis dėlto jis persigalvojo ir nuskrido pas Meghan, nes jie nebegalėjo pakęsti buvimo atskirai. Tai dar vienas ženklas, parodantis, kokie stiprūs Harry jausmai. Jis yra stipriai įsimylėjęs. Mes dar nesame matę jo tokio laimingo ir tai yra puiku“, – „The Sun“ pasakojo vienas princo Harry draugų.

Nors kelionė į Torontą buvo paskutinės minutės sprendimas, Meghan spėjo pasiruošti mylimojo atvykimui. Šeštadienį paparacai nufotografavo ją apsiperkant brangioje maisto prekių parduotuvėje, renkantis gėles turgelyje.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad neseniai Meghan buvo paprašiusi serialo „Kostiumuočiai“ kūrėjų pertraukos, kad galėtų apsilankyti Londone. Tuomet M.Markle apsistojo Kensingtono rūmų teritorijoje esančiame kotedže.

Nors absoliuti dauguma princo Harry bičiulių ir artimųjų džiaugiasi princo laime ir giria Meghan, jo brolis princas Williamas tiki, kad Harry elgiasi karštakošiškai. Princas Williamas nepritaria viešiems brolio meilės gestams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.