Paaiškėjo tikroji Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybų priežastis

Su kiekviena diena amerikiečių aktorių Angelinos Jolie (41 m.) ir Brado Pitto (52 m.) skyrybų drama vis labiau panėšėja į kvapą gniaužiančią muilo opera. Žinių pasklinda beveik kasdien.

Angelinos Jolie reikalavimu Bradas Pittas turi daug pareigų.<br>Scanpix nuotr.
Angelinos Jolie reikalavimu Bradas Pittas turi daug pareigų.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2016, 7:50 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:15 AM

Šį kartą – apie tai, kas neva iš tiesų išjudino garsios poros šeimos pamatus. A.Jolie ketina iš Amerikos persikelti į Jungtinę Karalystę, į Londoną. Ten jos laukia svarbus postas Jungtinių Tautų organizacijoje, to aktorė siekė dvejus metus. 

Portalo TMZ duomenimis, būtent dėl to ir kilo nesutarimai tarp A.Jolie ir B.Pitto. Aktorius kategoriškai prieš šeimos persikėlimą į kitą žemyną. Spėjama, kad būtent todėl Angelina užsimojo skirtis, o aktyvus siekimas vaikų globos – tai vienas iš būdų ramiai išvykti į kitą šalį. 

Pora kartu gyveno nuo 2004-ųjų ir augina šešis vaikus: 15-metį Maddoxą, 13-metį Paxą, 11-metę Zaharą, 10-metę Shiloh ir aštuonmečius dvynius Knoxą bei Vivienne.

Vienas Angelinos kozirių prieš vyrą – jo grubus elgesys su vaikais skrendant lėktuvu. Aktorei šį planą sukurpti padėjo jos padėjėjos politikos konsultantės Arminka Helic ir Chloe Dalton. Planas neišdegė, kaltinimai B.Pittui buvo atmesti, bet A.Jolie padėjėjos ir toliau rūpinasi A.Jolie įvaizdžiu, jos vardu rašo kalbas.

Leidiniui „The Sun“ artimas B.Pitto asmuo užsiminė, kad aktorius seniai jautęs, jog padėjėjos plauna smegenis žmonai.

„Tai košmaras, Angelina ir Bradas visuomet sprendimus priimdavo kartu, o pastaruoju metu ji tai daro su dviem savo padėjėjomis. Bradas pasijuto vedęs ne moterį, o politiką“, – sakė šaltinis. 

 A.Jolie galėtų turėti savo svajonių darbą Jungtinių Tautų organizacijoje. Pastaruoju metu ji nebesifilmavo filmuose, užsiėmė humanitarine veikla, lankydavosi karštuose pasaulio taškuose.  

Holivudo žvaigždė paaukojo milijonus dolerių pabėgėliams, migrantų vaikams bei moterims. 

Jungtinių Tautų organizacijos vadovas Ban Ki Moonas šių metų gruodžio 31-ąją baigia savo kadenciją. Jį pakeis išrinktasis generalinis sekretorius Antonio Guterresas. Ar nori A.Jolie būti antrame plane – dar klausimas. 

A.Helic ir Ch.Dalton neigia, kad aktorę domina visuomeninis politinis postas, jai rūpi tik vaikai

Prieš keletą dienų pasklido žinia, kai kai kurių vaikų globos pora gali netekti, nes vieno mama baigia kalėti, kito – atsirado tėvai, kurie neva buvo mirę.

Kol kas šiame fronte ramu, bet A.Jolie ir B.Pittas pasirašė laikiną susitarimą dėl vaikų globos.

Pagrindinė globėja išlieka aktorė, su ja ir gyvena vaikai.

O štai B.Pitto teisės apribotos. Vaikus lankyti jis turi teisę du kartus per savaitę. Tačiau vieno vizito metu turi dalyvauti ir psichologas, jei nori matytis antrą kartą – tai turėtų būti grupinis psichoterapijos seansas su vaikais ir net pačia A.Jolie.

Be to, kartą per savaitę B.Pittas turi vienas dar lankytis pas psichologą.

Taip pat vyras, teismo sprendimu, turi reguliariai pateikinėti kraujo mėginius – jie tiriami, ar nėra alkoholio bei narkotikų.

Grėsmingai svorio numetusi ne tik A.Jolie – šiuo metu ji sveria 34 kilogramus. Dėl dramatiškų išgyvenimų 9 kilogramus prarado ir B.Pittas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?