Žilvino Trato mylimoji rusų turtuolė nebeslepia savo karštos meilės jam

Neseniai paaiškėjo, kur buvo dingęs ir su kuo vaikelio susilaikė garsus lietuvių aktorius Žilvinas Tratas (28 m.). Pasirodo, jis sukūrė šeimą su Rusijoje garsia, buvusia oligarcho Nikolajaus Sarkisovo žmona Julija Liubičianskaja (36 m.). O dabar rusė jau viešai lietuvį sveikina su gimtadieniu.

Žilvino Trato mylimoji internete demonstruoja savo meilę jam.<br>„Instagram“ nuotr.
Žilvino Trato mylimoji internete demonstruoja savo meilę jam.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2016, 3:40 PM, atnaujinta Oct 21, 2020, 7:19 AM

Ši savo šalyje puikiai žinoma moteris, „Instagram“ turinti itin daug sekėjų, pati pirmoji viešai prabilo apie savo šeiminę laimę, nors ilgą laiką pora savo santykius slėpė nuo žiniasklaidos.

Tačiau po vieno Rusijos tinklapio straipsnio, kuriame juokiamasi iš neva neturtingo jos mylimojo, turtuolė socialiniame tinkle parašė: „Jis yra talentingas aktorius ir aš visa širdimi tikiu jo ateitimi. Tų, kurie gyvenime vertina tik pinigus, džiaugsmui, pasakysiu: tikrai, jo vardo kol kas nerasite „Forbes“ sąrašuose, bet patikėkite mano patirtimi, ne tai svarbiausia“.

Moteris su savo buvusia vyru išsiskyrė skandalingai ir tikino, kad jis ją žemino, nėščią varė iš namų. Ji oligarchui pagimdė net tris vaikus.

Tačiau ketvirtoji jos atžala – pastaruoju metu Londone besifilmuojančio Ž.Trato vaikas. Apie tai, kad turi atžalą, feisbuke Žilvinas pranešė dar praėjusį birželį.

Na, o galiausiai tylos įžadus sulaužiusi jo mylimoji toliau nebeketina vengti viešumos. Po savo viešo pareiškimo ginant lietuvį mylimąjį, ji „Instagram“ tinkle paviešino ir daugiau bendrų kadrų.

Sekmadienį garsi rusų dama Žilviną viešai sveikino su gimtadieniu, paviešindama bendrą jų asmenukę prabangioje erdvėje priešais veidrodį bei mylimajam skirtą dovaną – saldumynus su specialiais užrašais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.