„Absoliutaus blogio“ pristatyme – Millos Jovovich šeimos idilė ir neblėstantis grožis

Modelis ir aktorė Milla Jovovich (40 m.) susižėrė krūvą komplimentų Tokijuje pristatydama naujausią filmo „Absoliutus blogis“ dalį. Sausio gale pasirodysiančio filmo pristatyme Japonijoje ji dalyvavo su vyru, filmo režisieriumu Paulu W. S. Andersonu bei devynmete dukra Ever.

Filmo pristatyme Japonijoje Milla dalyvavo su vyru, filmo režisieriumu Paulu W. S. Andersonu bei devynmete dukra Ever.<br>ViDA Press nuotr.
Filmo pristatyme Japonijoje Milla dalyvavo su vyru, filmo režisieriumu Paulu W. S. Andersonu bei devynmete dukra Ever.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 5:18 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:36 PM

Milla, kuri vaidino visose penkiose filmo dalyse, pasistengė, kad visų akys kryptų į ją. Raudono vyno aksominė „Elie Saab“ aktorės suknelė atidengė dailias M.Jovovich kojas, o gili iškirptė parodė ir kitus aktorės privalumus.

Ant scenos drąsiai jai jaustis leido ne tik daili suknelė, bet ir brangiausi jai žmonės: dukra ir vyras. Beje, Millos dukra Ever taip pat vaidina šiame filme.

„Buvo nuostabu su tavimi dirbti. Tu neįtikėtinai talentinga aktorė. Kur kas talentingesnė, nei aš kada buvau. Man buvo garbė su tavimi dirbti“, – teigė Milla dukrai.

Šių metų balandį su britų režisieriumi P.W.S.Andersonu Milla susilaukė antrosios dukros, kurią pavadino Dashiel Edon.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.