Netikėta pora: Selena Gomez užmezgė romaną su The Weeknd

Viename Santa Monikos restoranų yla išlindo iš maišo: popžvaigždė Selena Gomez (24 m.) viešai parodė, kad jos širdis – užimta. Atlikėjos simpatijas pelnė taip pat muzikos pasaulio atstovas The Weeknd (26 m.), kurio tikras vardas – Abelis Tesfaye.

The Weeknd ir Selena Gomez.<br>„Instagram“ nuotr.
The Weeknd ir Selena Gomez.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2017, 1:02 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 8:27 AM

Įpusėjus savaitei paparacai juos užfiksavo meiliai leidžiančius laiką. Naujoji pora, rodos, tokiems fotografų žingsniams neprieštaravo ir nesislapstė. Priešingai – apdovanojo vienas kitą aistringais bučiniais ir laikėsi apsikabinę.

Meilūs kadrai pasirodė praėjus vos porai mėnesių po The Weeknd ir modelio Bellos Hadid (20 m.) skyrybų. Bella demonstratyviai socialiniame tinkle „Instagram“ nusprendė nebesekti Selenos Gomez paskyros.

Šaltinių teigimu, pora santykius norėjo išlaikyti paslaptyje: „Tiek Selena, tiek Abelis nenorėjo viešinti savo romano. Vis dėlto galiausiai nusprendė, kad jiems visiškai nerūpi kitų nuomonė ir tegul visi apie tai žino.“

S.Gomez net ir po skyrybų su Justinu Bieberiu ilgai buvo peršama su juo. The Weeknd taip pat neatsiliko, juk jo buvusi mylimoji – seksualusis „Victoria's Secret“ angelas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.