Po 20-ies metų princas Williamas su Catherine pasiryžo leistis į liūdną kelionę

Princas Williamas kartu su žmona Kembridžo kunigaikštiene Catherine kitą mėnesį lankysis Paryžiuje. Tai – pirmas kartas po mamos – Velso princesės Dianos žūties, kuomet princas Williamas lankysis Prancūzijos sostinėje.

Princas Williamas aplankys Paryžių.<br>ViDA Press nuotr.
Princas Williamas aplankys Paryžių.<br>ViDA Press nuotr.
Princas Williamas ir Velso princesė Diana.<br>Scanpix nuotr.
Princas Williamas ir Velso princesė Diana.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 6:32 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 4:38 AM

Praėjo jau beveik 20 metų po visą pasaulį sukrėtusios tragiškos avarijos. Visgi, nors princo jaunesnysis brolis Harry Paryžiuje lankėsi sportinės veiklos tikslais, Williamas šeimoje kiek santūresnis ir netgi vengia viešų kalbų apie motiną. Rugpjūčio 31-ąją pasaulis minės princesės Dianos 20-ąsias metines.

Spėjama, kad karališkoji pora Paryžiuje praleis dvi dienas – kovo 17-18-ąją. Viešnagės metu jau suplanuoti aštuoni svarbūs susitikimai.

Kengsintono rūmų oficialiai išplatintame pareiškime skelbiama: „Princas Williamas ir kunigaikštienė Kate oficialaus vizito metu Paryžiuje praleis dvi dienas. Karališkosios šeimos vizitas suplanuotas ir Užsienio reikalų ministerijoje“.

Žinoma, kaip ir kiekvieno viešo pasirodymo metu, visų akys kryps į kunigaikštienę. Jau dabar smalsaujama, ką aukštąja mada garsėjančiame mieste vilkės kunigaikštienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.