Jennifer Aniston per „Oskarus“ prabilo apie skaudžią netektį

89-ąją „Oskarų“ teikimo ceremoniją aptemdė ne tik nesklandumų, bet ir netekčių šešėlis. Apie tai garsiai ant scenos prabilo aktorė Jennifer Aniston.

Aktorė Jennifer Aniston.<br>AP nuotr.
Aktorė Jennifer Aniston.<br>AP nuotr.
Aktorė Jennifer Aniston.<br>AP nuotr.
Aktorė Jennifer Aniston.<br>AP nuotr.
Aktorė Jennifer Aniston.<br>AP nuotr.
Aktorė Jennifer Aniston.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 27, 2017, 12:57 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 11:10 PM

Ceremonijos išvakarėse mirė „Titaniko“ žvaigždė Billas Paxtonas. Daugumai aktorės žodžiai sukėlė nuostabą, tačiau ji buvo palydėta ovacijų gausa.

„Princas padarė įtaką muzikinei revoliucijai, o princesė buvo viena pirmųjų sukėlusi maištą tolimose galaktikose“, – savo kalbą pradėjo aktorė, pagerbdama dainininką Princą ir aktorę Carrie Fisher.

Prabildama apie daugiau netekčių, J.Aniston tęsė: „Kiekvienas mūsų turime itin branginamą narį mūsų didelėje Holivudo šeimoje. Toks buvo ir visų mylimas aktorius Billas Paxtonas, kuris mus paliko vos vakar. Leiskite mums prisiminti jų gyvenimus ir jų puikius darbus. Visi jie buvo itin mylimi ir visų jų mes labai ilgėsimės“, – sunkiai rinkdama žodžius ir tvardydama emocijas kalbėjo ji.

„Titaniko“ žvaigždė netikėtai mirė ceremonijos išvakarėse, būdamas 61-erių. Vyras neišgyveno po sunkios širdies operacijos.

Didžiulė Holivudo šeima įvardijo, kad praėję – 2016-ieji metai buvo netekčių metai. Pasaulis neteko tokių žvaigždžių kaip Mary Tyler Moore, Gene Wilderio, Kenny Bakerio, Johno Hurto, Princo, Zsa Zsa Gabor, Debbie Reynolds, Carrie Fisher ir daugelio kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.