Kim Kardashian atskleidė šokiruojančius faktus: „Mane norėjo išprievartauti ir nužudyti“

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian dar kartą prisiminė įvykius, kuomet lankantis Paryžiuje, į jos viešbučio kambarį įsiveržė vagys. Moteris prisipažino, kad tąsyk buvo įsitikinusi, jog ją ne tik apvogs, bet ir nužudys.

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian.<br>ViDA Press nuotr.
Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2017, 10:16 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 3:40 PM

Po įvykio buvo suimta net 17 asmenų, bet tolimesni kaltinimai pateikti dešimčiai vyrų. Jie pavogė papuošalų už beveik 10 milijonų eurų. Tarp jų – ir itin brangus 20 karatų sužadėtuvių žiedas.

Naujoje realybės šou dalyje 36-erių žvaigždė perpasakojo praėjusių metų rudenį įvykusią akistatą su mirtimi. Seserims Kourtney (37 m.) ir Khloe (32 m.) ji rodė, kaip lipnia juosta buvo užklijuota jos burna, kad tik moteris nerėktų.

„Jis pagriebė mane už kojų, o aš tuo metu buvau be apatinių. Parvertęs ant lovos jis prisitraukė mane arčiau ir aš suvokiau, kad tai akimirka, kuomet būsiu išprievartauta. Aš pilnai save tam nuteikiau, kad neturiu kitos išeities. Tačiau to jis nepadarė.

Lipnia juosta apvyniojo mano kojas ir atkišo ginklą tiesiai į mane. Tuomet suvokiau, kad jie paprasčiausiai paleis šūvį man į galvą“, – sukrečiančią istoriją pasakojo realybės šou žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.