Atskleista, kaip maitinasi Angelina Jolie, Beyonce ir kitos žvaigždės

Pripažinkime vieną paprastą gyvenimo tiesą: visos moterys nori būti gražios ir geidžiamos. Tai galime pastebėti net nuo pirmųjų civilizacijų laikų: Kleopatra ne šiaip sau maudėsi pieno voniose, o geišos ryškinosi bruožus anglimi ir vaisių sultimis.

Iš kairės: Victoria Beckham, Beyonce ir Angelina Jolie.<br>ViDA Press ir scanpix nuotr.
Iš kairės: Victoria Beckham, Beyonce ir Angelina Jolie.<br>ViDA Press ir scanpix nuotr.
Cameron Diaz.<br>ViDA Press ir scanpix nuotr.
Cameron Diaz.<br>ViDA Press ir scanpix nuotr.
Victoria Beckham.<br>ViDA Press ir scanpix nuotr.
Victoria Beckham.<br>ViDA Press ir scanpix nuotr.
Beyonce.<br>ViDA Press ir scanpix nuotr.
Beyonce.<br>ViDA Press ir scanpix nuotr.
Angelina Jolie.<br>ViDA Press ir scanpix nuotr.
Angelina Jolie.<br>ViDA Press ir scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 4, 2017, 4:30 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 6:13 PM

Tačiau laikui bėgant grožio samprata keitėsi, taip pat ji kinta ir dabar, kiekvieną metų sezoną. Nors dabar neretai manoma, kad grožis yra mados ir žiniasklaidos primestų normų vaikymasis, yra keli svarbūs aspektai, kurie visad „ant bangos“.

Tai žvilgantys plaukai, prižiūrėta oda ir sveikai atrodantis kūnas. Taip, būtent kūnas. Juk dažnai žiūrime į tabloidus ar žurnalų viršelius ir svarstome, kodėl neatrodome kaip Beyonce ar Madonna?

Kas mums trukdo turėti tokius išpuoselėtus ir tobulus kūnus? Aišku, galime kaltinti dabartinį greitą gyvenimo ritmą, nesveiką maistą, fizinio krūvio stoką.

Tad vis dažniau moterys pasirenka alinančias dietas, kad numestų bent keletą kilogramų ir atrodytų patrauklesnės sau.

Bet nepergyvenkite, tos pačios problemos kamuoja Madonną, Beyonce bei kitas žymias moteris. Štai keletas žymių moterų dietų.

Dizainerė Victoria Beckham – „5 delnų dieta“.

Fiziniai duomenys:

Ūgis: 163 cm. Svoris: 48 kg. Amžius: 42 metai.

Victoria Beckham – buvusi žymios pop grupės „Spice Girls“ narė, modelis, dizainerė, net 4 vaikų mama. Kiek supratote ši moteris jau įžengė į penktąjį dešimtmetį, nors jos figūros ir fizinės būklės dažnai pavydi dvidešimtmetės merginos. Tad kur jos paslaptis? Todėl apžvelkime jos dietą.

Pagrindinis dietos principas pasižymi tuo, jog visas dienos racionas turi tilpti į penkis jūsų delnus. Iš raciono pašalinami maisto produktai rūgštinantis organizmą: mėsa, sūris, kava, saldumynai.

Victoria leidžia sau valgyti žuvį, vaisius, daržoves, grūdines kultūras. Nepaisant šio ir taip lengvo, neapsunkinančio skrandžio raciono, ši moteris šešis kartus per savaitę bėga septynis kilometrus, kasdien atlieka pilateso treniruotes.

Aktorės Cameron Diaz mitybos principai.

Fiziniai duomenys:

Ūgis: 175 cm. Svoris: 58 kg. Amžius: 44 metai.

Cameron Diaz – žymi Holivudo aktorė, prodiuserė, buvęs modelis. Nors šiai damai jau keturiasdešimt ketveri, jos puikūs fiziniai duomenys vis dar masiškai traukia vyrų žvilgsnius ir neabejoju, kad nemažai tavo pažįstamų apibūdintų ją kaip „karštą moterį“.

Kaip sako pati aktorė, būdama tokio amžiaus ji jaučiasi daug geriau, nei jautėsi būdama dvidešimties jau vien savo gyvenimo būdo ir dietos dėka.

Išanalizuokime Cameron Diaz mitybos principus:

1. Pusryčiai svarbiausia. Pusryčiai šiai aktorei yra aukso vertės. Tipiškai pusryčiams ji valgo verdančiu vandeniu plikytas avižas ir omletą su daržovėmis.

2. Ribotas angliavandenių kiekis. Aktorė tikina, jog angliavandenius ji valgo tik pirmoje dienos pusėje ir jų kiekis yra labai ribotas.

3. Antroje dienos pusėje tik baltymai ir daržovės. Po pietų aktorės racioną sudaro tik baltymai ir daržovės. Mėgstamiausi Cameron Diazbaltymų šaltiniai: vištienos krūtinėlė, jūrinės kilmės žuvis, liesa jautiena.

4. „Leisk sau nusižengti“. Aktorė leidžia sau nusižengti suvalgydama vieną kitą skanėstą 4 kartus per savaitę. Artėjant filmavimams šie nusižengimai eliminuojami, juk kamerai patinka stangrus kūnas.

Angelina Jolie mitybos principai Fiziniai duomenys:

Ūgis: 169 cm. Svoris: 45 kg. Amžius: 41 metai.

Angelina Jolie – bene geidžiamiausia pasaulio moteris, jau keliolika metų laikoma moteriško grožio etalonu. Tiesa, verta pastebėti, kad moteris dėl streso prarado daugybę kilogramų.

Šios moters mitybos branduolį sudaro grūdai: spelta, grikiai, kuskusas, ir kanapių bei chia sėklos. Likusią mitybos dalį sudaro garuose troškinta mėsa ir žuvis. Aktorės dienos kaloringumas vos viršija 700 kalorijų.

Dainininkės Beyonce „21 dienos limonado dieta“.

Fiziniai duomenys:

Ūgis: 169 cm. Svoris: 62 kg. Amžius: 35 metai.

Beyonce Knowles – viena populiariausių nūdienos atlikėjų. Turbūt nėra merginos, kuri nežinotų „Single Ladies“, o taip pat ir merginos, kuri nenorėtų atrodyti kaip ji. Tad koks gi jos racionas? Turbūt niekas nenustebs, kad jis pramintas radikaliu – 21 dieną ji geria tik limonadą (receptas pateiktas žemiau). O septintą dieną leisdama sau suvalgyti gabalėlį picos, užgerdama jį raudono vyno taure.

Beyonce limonadas:

Ingredientai (dienos norma):

2 litrai vandens; 4 citrinos; 8 šaukštai klevų sirupo (B tipo); Šaukštas aitriosios paprikos miltelių.

Gamybos procesas: Į vandenį įspaudžiame citrinų sultis, supilame sirupą, suberiame aitriosios paprikos miltelius. Gerai išplakame. Skanaus!

Būtina pastebėti, jog negalima aklai sekti nei vienu iš aukščiau nurodytų pavyzdžių. Labiausiai būtent Jums tinkanti mitybos ir treniruočių programą gali sudaryti tik patyrę dietologai ir treneriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.