Užsienio garsenybės vaikus moko laikytis papročių: ne išimtis – ir karališkoji šeima

Supermodeliui ir keturių vaikų mamai Heidi Klum (43 m.) Velykos – viena gražiausių metų švenčių. Per jas gražuolė ir šiemet prisiminė jos gimtinėje populiarią tradiciją specialia technika ruošti margučius. Ji dekoravo tuščiavidurius kiaušinius.

Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo žmonos Catherine sūnus princas George’as ir duktė princesė Charlotte medžiojo šokoladinius kiaušinius.
Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo žmonos Catherine sūnus princas George’as ir duktė princesė Charlotte medžiojo šokoladinius kiaušinius.
Manekenė H.Klum kasmet per Velykas dekoruoja tuščiavidurius kiaušinius.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Manekenė H.Klum kasmet per Velykas dekoruoja tuščiavidurius kiaušinius.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Kardashian su vaikais neatsispyrė tradicijai ieškoti kiaušinių.
K.Kardashian su vaikais neatsispyrė tradicijai ieškoti kiaušinių.
Kai M.Carey laukėsi dvynių, ant pilvo nusipiešė kiaušinį.
Kai M.Carey laukėsi dvynių, ant pilvo nusipiešė kiaušinį.
Daugiau nuotraukų (4)

Ernesta Vinevičiūtė („Lietuvos rytas“)

Apr 20, 2017, 6:00 PM, atnaujinta Apr 22, 2017, 12:20 AM

Vakarų Vokietijos Bergiš Gladbacho mieste gimusi Heidi tikino, kad tai labai paprasta.

Naudodama adatą ji abiejuose kiaušinių galuose pradūrė mažas skylutes. Tuomet pro jas išpūtė kiaušinio turinį.

Kai kiaušinis liko tuščiaviduris, pervėrė jį juostele ir atsargiai margino kiaušinio lukštą.

Virtuvėje sukinėtis mėgstanti gražuolė iš išpūsto kiaušinio turinio iškepė pyragą. Moteris juokavo, kad svarbiausia nepasakyti vaikams – dukterims Helene (12 m.) ir Lou (7 m.) bei sūnums Henry (11 m.) ir Johanui (10 m.), iš ko paruošti kepiniai.

Mat kai mama pučia kiaušinius, vaikams tai neatrodo estetiškai.

Amerikiečių dainininkė Mariah Carey (47 m.) irgi mėgsta Velykų šventę.

Pastaraisiais metais su savo dvyniais Moroccan ir Monroe, kurie balandžio pabaigoje švęs šeštąjį gimtadienį, garsenybė įvairiais būdais dekoruoja kiaušinius ir žaismingomis nuotraukomis dalijasi su visu pasauliu.

O štai laukdamasi dvynių garsi dainininkė per Velykas visus nustebino pasidalijusi įspūdinga savo nuotrauka, kurioje ant jos didžiulio nuogo pilvo buvo išmargintas milžiniškas šviesiai mėlynas kiaušinis su dviem širdelėmis.

Beveik visi mažieji britai nuo seniausių laikų Velykų rytą namuose ir kieme medžioja kiaušinius. Ne išimtis ir karališkosios šeimos atstovai.

Didžiosios Britanijos princo Williamo (34 m.) ir jo žmonos Catherine (35 m.) pusketvirtų metų sūnus princas George’as praėjusiais metais vienas medžiojo šokoladinius kiaušinius.

Šiemet prie smagios Velykų pramogos prisidėjo ir gegužės mėnesį antrąjį gimtadienį švęsianti jo sesuo princesė Charlotte.

Velykų rytą šokoladinius kiaušinius tradiciškai medžiojo ir kitų anglakalbių šalių mažieji gyventojai.

Smagiai tradicijai neatsispyrė ir kitų garsių žmonių vaikai, pavyzdžiui, amerikiečių televizijos žvaigždės Kim Kardashian (36 m.) ir jos vyro reperio Kanye Westo (39 m.) pusketvirtų metų duktė North West.

Dar net pusantrų metų neturintis Saintas Westas prie sesers tradicinės šokoladinių kiaušinių medžioklės, matyt, prisidės tik kitais metais.

Tradicija Velykų savaitgalį marginti kiaušinius gaji ir kitų garsenybių šeimose. Štai, pavyzdžiui, šiemet visą krūvą įvairiaspalvių kiaušinių nudažė kultinio televizijos serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždė Sarah Jessica Parker (52 m.).

Trijų vaikų mama Velykų dieną socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame demonstruoja savo margučius su prierašu, jog dėmėti pirštai yra įrodymas, kad kiaušinius dažė ji.

Kita ir Lietuvoje populiaraus televizijos serialo „Vampyrų žudikė“ žvaigždė Sarah Michelle Gellar (40 m.) pasirinko kitą tradiciją. Su savo dviem atžalomis aktorė džiugiausią pavasario šventę sutiko Disneilende, anot jos pačios, laimingiausioje Žemės vietoje.

Kolumbietiško kraujo turinti gražuolė aktorė Sofia Vergara (44 m.) moka džiaugtis gyvenimu ir dievina šventes.

Todėl ir per šias Velykas Holivudo žvaigždės ir jos ketveriais metais jaunesnio sutuoktinio Joe Manganiello namuose buvo surengta tikra puota.

Ant giminaičiams ir draugams paruošto gausaus vaišių stalo netrūko ir šokoladinių kiaušinių, zuikių ir įvairiausių pyragų.

Įspūdingomis kūno linijomis garsėjanti televizijos serialo „Moderni šeima“ žvaigždė tikino, kad šventinę dieną saldumynais lepinosi ir ji.

Kad savo pustrečių metų pirmagimę Wyatt apsaugotų nuo cukraus pertekliaus, aktoriai Mila Kunis (33 m.) ir Ashtonas Kutcheris (39 m.) per Velykas jai dovanoja plastikinius kiaušinius, kurių viduje – ne saldainiai, o javainiai ir razinos.

Pasak A.Kutcherio, praėjusiais metais per Velykas pirmą kartą paragavusi razinų mažylė dėl jų pametė galvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.