Prieš vestuves – pirmas viešas Pippos Middleton ir būsimo vyro pasirodymas

Kembridžo kunigaikštienės Catherine Middleton sesuo Pippa Middleton (33 m.) iki svarbiausios savo dienos – vestuvių, skaičiuoja paskutines savaites. Jau gegužės 20-ąją ji ištars „Taip“ mylimajam Jamesui Matthewsui (41 m.). Tačiau tik dabar jie pirmą kartą kartu pasirodė viešame renginyje.

 Pippa Middleton su mylimuoju Jamesu Matthewsu.<br> VidaPress nuotr.
 Pippa Middleton su mylimuoju Jamesu Matthewsu.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2017, 1:55 PM

Iki šiol jie itin saugojo asmeninį savo gyvenimą. Užsienio žiniasklaida jau ūžia, kad pirmas toks viešas pasirodymas prieš daugybę kamerų – tarsi repeticija prieš vestuvių dieną. Hurlinghamo soduose vykęs pokylis porai suteikė galimybę viešai nebeslėpti savo jausmų.

Spėjama, kad Pippa pasiskolino keletą ceremonijos idėjų iš dar 2011-aisiais visą Jungtinę Karalystę sužavėjusių Catherine ir princo Williamo vestuvių. 

Iki šiol būsima ceremonija neišvengė skandalų. Buvo skelbiama, kad tam tikrų svečių Pippa savo vestuvėse matyti nenorėtų. Netgi braškėjo princo Harry ir jo mylimosios Meghan Markle kvietimų užtikrintumas, kadangi Pippa ceremonijoje nenori matyti jokių televizijos žvaigždučių, kurios atimtų dėmesį iš nuotakos ir šventę paverstų pigia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.