Prieš vestuves – netikėtas Pippos Middleton pageidavimų sąrašas

Vos po savaitės Kembridžo kunigaikštienės Catherine sesuo Pippa Middleton žengs prie altoriaus. Iki šiol sklandžiusios kalbos apie neįprastus Pippos reikalavimus ir pačiai šventei, ir jos svečiams pasiekė finišo tiesiąją. Būsimoji nuotaka kontroliuoja netgi svečių aprangą!

 Pippa Middleton.<br> VidaPress nuotr.
 Pippa Middleton.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2017, 4:44 PM, atnaujinta May 12, 2017, 7:53 PM

P.Middleton vestuvėse ketinantiems dalyvauti svečiams pranešė, kad jie į šventę atvyktų pasipuošę. Ir ne vienu, o dviem drabužių deriniais. Reikalavimas – nekuklus: vienas drabužių derinys privalo būti tinkamas vestuvių ceremonijai, kitas – šventiniam priėmimui.

Prašymas, o gal net labiau reikalavimas, buvo skelbiamas ir kvietime. Užsienio žiniasklaida jau linksniuoja Pippos reikalavimą kaip išties daug streso keliantį: juk dauguma svečių ir taip jaudinasi, ką vilkėti šventėje. Ankstesnis P.Middleton prašymas buvo neišsišokti pasirenkant stilingus drabužius, nes nė vienas svečias negali atrodyti taip pat nuostabiai, kaip nuotaka.

Jungtinėje Karalystėje galiojanti santuokos ceremonijos taisyklė yra gerokai griežtesnė nei Lietuvoje. Savo šalyje mes galime tuoktis kur panorėję, Jungtinėje Karalystėje – tik bažnyčioje. Kadangi po ceremonijos visi svečiai skubės į Middletonų namus, kur ir vyks svečių priėmimas, svarstoma, kaip Pippa pasirūpino patogumu, kad svečiai galėtų persirengti.

Šios vestuvės iki šiol sulaukė nemažo atgarsio dėl keistų reikalavimų. Kurį laiką Pippa svarstė, kad šventėje nenori matyti netgi princo Harry mylimosios Meghan Markle. Esą ji – televizijos žvaigždė, o šventėje nesinori jokio „pigumo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją