Princas Williamas laužo rūmų taisykles: „Kovosiu, kad mano vaikai turėtų normalų gyvenimą“

Princas Williamas (34 m.) pirmą kartą taip atvirai prakalbo apie skaudžią mamos, princesės Dianos, netektį vaikystėje. Žurnalui „GQ“ Jungtinės Karalystės princas be užuolankų papasakojo, ką reiškia netekti mamos ir pasidalijo besigraužiantis, jog iš jo buvo atimtas šansas žmoną Catherine Middleton (35 m.) supažindinti su mama. 

 Karališkoji šeima<br> „GQ“,Normano Jeano Roy nuotr.
 Karališkoji šeima<br> „GQ“,Normano Jeano Roy nuotr.
 Princas Williamas<br> „GQ“,Normano Jeano Roy nuotr.
 Princas Williamas<br> „GQ“,Normano Jeano Roy nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-05-29 20:03

Princas Williamas atskleidė, kad iki šiol su skausmu prisimena mamos mirtį. Žurnalui su visa savo šeima – žmona Catherine, dukra Charlotte, sūneliu George'u bei šuneliu Lupo, princas pozavo ir pasidalijo šiltomis gyvenimo akimirkomis. 

Viršelio žvaigždė interviu metu prasitarė, jog jam prireikė 20-ties metų, kol galiausiai susitaikė su artimiausio žmogaus netektimi. Karališkosios šeimos narys pripažino, jog mamos mirtį jam buvo pakelti buvo kur kas sunkiau nei bet kuriam tokio paties likimo žmogui – šią istoriją narstė viso pasaulio žiniasklaida. Taip pat Williamas sakė, jog visuomet įsivaizdavo, kaip tragiškoje avarijoje žuvusi princesė Diana matys, kaip auga jo paties vaikai. 

„Aš negalėčiau dirbti savo darbo be šeimos, kuri man gyvenime suteikia stabilumo“ – pasakojo Williamas. „Stabilumas namuose – pats svarbiausias dalykas. Noriu savo vaikus auginti džiugiame, stabiliame ir saugiame pasaulyje – tai svarbu mums abiems su Catherine.“ 

„Noriu, jog George'as augtų tikroje, aktyvioje aplinkoje. Nenoriu, jog jis matytų pasaulį tik pro rūmų langą – noriu jam parodyti tikrovę. Aš kausiuosi, kad jie turėtų normalų gyvenimą' – atvirai savo mintis dėstė princas Williamas.

Karališkosios šeimos narys pripažino, jog po 1997 metais įvykusios tragedijos, jis ilgai kovojo su psichologinėmis problemomis ir tik po 20-ties metų pagaliau jaučia ramybę. 

„Norėčiau paprašyti jos patarimo. Be proto norėčiau, jog ji būtų susipažinusi su Catherine, pamačiusi mūsų augančius vaikus. Man be galo liūdna, jog ji to padaryti negalėjo" – interviu pasakojo Williamas.

Princas Williamas ant žurnalo viršelio sutiko pozuoti vedinas kilnaus tikslo – prisidėjo prie kampanijos „Heads Together“. Kampanija skleidžia žinią apie psichinės sveikatos svarbą. Ne kartą tiek princas Williamas, tiek princas Harry kalbėjo, kad buvo itin sunku susitaikyti su mamos netektimi, todėl teko kreiptis į psichinės pagalbos specialistus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.