Tikrasis Khloe Kardashian veidas: žvaigždė pasidalijo asmenuke be makiažo

Sakote, žvaigždėms trūksta natūralumo? Khloe Kardashian (32 m.) puikiai pademonstravo, jog žinomi žmonės yra lygiai tokie patys kaip ir visi. 

 Khloe Kardashian be makiažo.<br> „Snapchat“ nuotr.
 Khloe Kardashian be makiažo.<br> „Snapchat“ nuotr.
 Khloe Kardashian be makiažo.<br> „Snapchat“ nuotr.
 Khloe Kardashian be makiažo.<br> „Snapchat“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 3, 2017, 1:58 PM

Savo „Snapchat“ paskyroje realybės šou žvaigždė pasidalijo kukliomis asmenukėmis, kuriose ji pozuoja be jokio makiažo. Asmenukių ir trumpų vaizdo įrašų serijoje moteris pasakojo apie sporto naudą. Pastaruoju metu ji itin aktyviai palaiko sveiką gyvenseną.

„Aš esu priklausoma nuo sporto salės, bet truputis papildomos pagalbos dar niekam nepakenkė. Liekninamasis korsetas išlaiko mano liemenį suspaustą, o laikyseną paverčia tobula. Vieną kartą išbandęs negali sustoti!“ – užsienio žiniasklaidoje yra sakiusi Khloe. 

Paprastai nuotraukose Kardashianų klano atstovė demonstruoja nepriekaištingą makiažą, pilną veido kontūravimą ir blizgančią odą, ką jau kalbėti apie laikiną įdegį. Tačiau pastaruosiuose kadruose, Khloe pasirodė neįprastai balta.

Labiausiai gerbėjams į akis krito žvaigždės nosis – paprastai nuotraukose ji atrodo kur kas mažesnė. Gerbėjai ėmė girti garsenybę, sakydami, jog tai įrodymas, kad jos nosis nebuvo paliesta plastikos chirurgų. 

Nuolatinio žiniasklaidos dėmesio sulaukianti Khloe daugybę kartų teisinosi niekuomet nesidariusi nosies operacijų. Dėl dailiai atrodančios nosies ji dėkodavo makiažo meistrams. 

„Darydavau Khloe geriusias nosies operacijas pastaruosius 8-erius metus... makiažo pagalba. Ne, jos nosis nebuvo paliesta chirurginio peilio. Tai paprasčiausia makiažo technika,“ – žvaigždę gynė jos vizažistė Bonelli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.