Paprastai, bet ne prastai: pasipuošusi Selena Gomez skubėjo pas naują širdies draugą

Seksualiu stiliuku pasižyminti atlikėja Selena Gomez (24 m.) vėl pasirūpino, jog visi žvilgsniai būtų nukreipti į ją. 

 Selenos Gomez stilius.<br> ViDa press nuotr.
 Selenos Gomez stilius.<br> ViDa press nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 5, 2017, 1:52 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 4:17 PM

Dainininkė, kuri šiuo metu turi naują antrą pusę, atlikėją „The Weeknd“ (27 m.), sakė, jog yra „iki ausų įsimylėjusi“ savo vaikiną. 

Savaitgaliui iš Los Andželo į Niujorką pas vaikiną skridusi mergina oro uoste buvusius keleivius nustebino savo nepriekaištingu stiliumi. Trumpa palaidine apsivilkusi Selena, ją puikiai priderino prie odinės striukės ir kelnių aukštu liemeniu. 

Šį tamsų, bet subtilų derinį žvaigždė papildė vintažiniais akiniais, geltonais stiklais. Naujausias mados tendencijas pademonstravusi dainininkė noriai fotografavosi su ją užklupusiais gerbėjais, tačiau vėliau tekina nuskubėjo į savo skrydį. 

Nors prieš kelerius metus Seleną Gomez daugelis žinojo tik kaip paauglių dievinamo atlikėjo Justino Bieberio (23 m.) mylimąją, dainininkės šlovės valanda išmušė išsiskyrus jų keliams. 

Portalas lrytas.lt primena, jog išsiskyrusi su Justinu Bieberiu, Selena Gomez buvo užmezgusi romaną su amerikiečių aktoriumi Tayloru Lautneriu, vėliau – su popmuzikos grupės „Jonas Brothers“ nariu Nicku Jonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.