Princesės Dianos išpažintis: ką miegamajame veikė karališkoji pora?

Kai atrodo, jog daugiau nėra ką išpešti iš skausmo paslaptimis apipinto princesės Dianos gyvenimo – pabyra nauji faktai. Neseniai paviešintuose princesės vaizdo įrašuose, kuriuose ji žarsto intymiausias savo gyvenimo detales, paaiškėjo, koks sunkus ir negailestingas buvo viso pasaulio mylimos moters gyvenimas. 

Princesė Diana svajojo ištekėti už pakistaniečio širdies chirurgo.<br>AP
Princesė Diana svajojo ištekėti už pakistaniečio širdies chirurgo.<br>AP
Princesė Diana.<br>VidaPress nuotr.
Princesė Diana.<br>VidaPress nuotr.
Princesė Diana.
Princesė Diana.
Velso princesė Diana.<br>VidaPress nuotr.
Velso princesė Diana.<br>VidaPress nuotr.
Princesė Diana.<br>„Scanpix“ nuotr.
Princesė Diana.<br>„Scanpix“ nuotr.
Velso princesė Diana.<br>VidaPress nuotr.
Velso princesė Diana.<br>VidaPress nuotr.
Princesė Diana vaikystėje.<br>ViDa press nuotr.
Princesė Diana vaikystėje.<br>ViDa press nuotr.
Princesė Diana svajojo ištekėti už pakistaniečio širdies chirurgo.<br>"Wikipedia"
Princesė Diana svajojo ištekėti už pakistaniečio širdies chirurgo.<br>"Wikipedia"
Princesė Diana.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Princesė Diana.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

2017-08-08 07:09, atnaujinta 2017-08-08 15:55

Naujame dokumentiniame filme, kuriame ir galima aptikti daugelį išpažinčių, princesė Diana atskleidžia, jog visuomet save matė kaip apkūnią šviesiaplaukę, prestižinio Londono Chelsea rajono moteriškaitę, besivaikančią madų bei naivaus gyvenimo būdo. Tuo tarpu princui Charlesui ji negailėjo kritikos ir jį apibūdino kaip šunelį, sekiojantį paskui. 

Tokius žodžius ji, žinoma, tarė dar santykių pradžioje, kuomet nežinojo, koks tragiškas likimas laukia šios santuokos. Prieš ceremoniją pasaulį sužavėjusi pora buvo susitikusi tik 13 kartų. Princesė Diana praskleidė netgi intymiausių paslapčių šydą – karališkoji pora pirmą kartą pasimylėjo tik po vestuvių ir paprastai santuokos metu tai darydavo kartą per tris savaites, mat tai ją neapsakomai išvargindavo dvasiškai. 

Iškamuota ir be žodžio – tokios būsenos princesė kartą nusprendė paprašyti karalienės patarimo, tačiau ten užuovėjos nerado – sulaukė tik dar labiau į depresiją skandinančių žodžių: „Charlesas yra beviltiškas.“

Ne paslaptis buvo ir princo romanai už karališkosios poros miegamojo ribų – Diana ne kartą maldavo Charleso mylimosios Camillos palikti jos vyrą ramybėje. Net ir toks atvirumas Dianai neatnešė sielos ramybės – jai buvo liepta džiaugtis ir būti dėkinga, jog turi du sūnus bei gali mėgautis visuomenės dėmesiu. 

Šios intriguojančios detalės daugybę metų stabdė skandalingųjų vaizdo įrašų paviešinimą. 

Moteris, kuri tiesiog norėjo būti mylima, visus metus blyksčių šviesoje kentė šeimos antipatijas ir sutuoktinio užgaules. 

Princesės Dianos balso ir intonacijos mokytojas Peteris Sttelenas buvo žmogus, kuris girdėjo visas moters išpažintis. Jas praėjusį sekmadienį dokumentiniame filme išgirdo visas pasaulis. Tačiau filme nebuvo vienos, itin intriguojančios princesės išpažinties, kurioje ji pasakoja apie miegamojo reikalus. Nuo filmo debiuto princai Harry ir Williamas dar vis atsitvėrę tylos siena, nors Vindsoro rūmų atstovai jau susirūpino princesės Dianos garbe ir atminimu. 

„Ji to nebūtų norėjusi“, – jie tyliai skundžiasi po nosimi. Tačiau kritikai atsiliepia, neva besiskundžiantys tiesiog nori apsaugoti save nuo skaudžių istorijų paviešinimo.

Vienas intymiausių vaizdo įrašų, kuris greičiausiai taip ir nepasieks eterio, o liks jį filmavusios komandos atmintyje, atskleidžia nerūpestingą Dianos pusę – viename jų princesė guli ant sofos, apsivilkusi tik permatomais, rožiniais naktiniais ir skęsta savo liūdesyje bei pasakoja savo santuokinio gyvenimo užkulisius.

Knygų leidėja Jan Moir, kuri dalyvavo intymiojo pokalbio filmavime, atskleidė dar negirdėtą faktą ir prisimena slaptąjį pokalbį.

„Dievinkite tai! Iš tikrųjų, manau, Diana būtų norėjusi, jog jos intymiausi vaizdo įrašai, kuriuose ji vos apsivilkusi subtiliais naktiniais, būtų buvę paviešinti“, – pasakojo J.Moir. 

Tie vaizdai buvo filmuojami Dianai skiriantis su princu Charlesu. Ji ruošėsi naujam, nepriklausomam gyvenimui ir akivaizdžiai labiau pasitikėjo savimi, suprato savo seksualumą ir moteriškumą, jį aukštino.

Dianos vienatvę ir skausmą liudijo tai, jog ji išsipasakodavo visiškai nepažįstamiems žmonėms. Vieninteliai žmonės, kurie saugojo visas princesės paslaptis, buvo jos darbuotojai ir padėjėjai. Kur buvo Dianos artimieji?

Iš tiesų, slaptoji juosta, kurioje princesė pasakoja apie savo miegamojo gyvenimą, apie naktis su princu, greičiausiai taip ir liks tik kelių žmonių atmintyje. Princai Harry ir Williamas, ko gero, netrykšta noru išgirsti, ką lovoje veikė jųdviejų tėvai ir pamiršti faktą, jog mama norėjo pabėgti su savo asmens sargybiniu Barriu Mannakee, kurį princesė laikė geriausiu draugu.

Tačiau princams teks susitaikyti su šiais faktais taip, kaip su vyro meiluže susitaikė pati princesė.

Tame pačiame vaizdo įraše Diana pasakojo apie pirmąją savo mokyklos meilę – tai buvo didžiausias susižavėjimas, apie kurį kikendama jau prabėgus daugybei metų pasakojo princesė. 

„Jis mane užkalbino! Kaip tikra karštinė, jis užvaldė visą mano kūną. Jis mane apglėbė ir pradėjo bučiuoti“, – juokingai besišypsodama pasakojo Diana.

Pokalbio metu ji atskleidė ir dar kelias jaunystės simpatijas: jos sekretorių Patricką Jephesoną ir asmens sargybinį Keną Wharfe'ą.

Princesė Diana žuvo avarijoje 1997-ųjų rugpjūčio 31-ąją Paryžiuje, Jai buvo 36-eri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.