Dėl psichikos ligos kenčianti dainininkė Sinead O'Connor pasiuntė gašlią žinutę

Airių kilmės dainininkė Sinead O'Connor (50 m.) neseniai gerbėjus sukrėtė netikėtu vaizdo įrašu, kuriame atvirai prakalbo apie norą pasitraukti išgyvenimo ir sunkius išgyvenimus dėl psichikos ligos. Moteris jautėsi nemylima, pamiršta artimųjų, o skaudžiausia, pasak jos, kad paliko net tie, kurie turėjo mylėti labiausiai.

Dainininkė Sinead O'Connor.<br>VidaPress nuotr.
Dainininkė Sinead O'Connor.<br>VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-21 22:48, atnaujinta 2017-08-22 11:05

Komikas Russellas Brandas, įrašinėdamas vaizdo įrašą savo „YouTube“ kanale, taip pat neaplenkė šios temos. Komikas dainininkei skyrė šiltą palinkėjimą, kad jai tereikia „artimo ryšio, prasmės, palaikymo, meilės ir šiek tiek laiko“.

Į tokį R.Brando palaikymą atlikėja atsakė netikėta žinute, kuri dar labiau gerbėjus privertė sunerimti.

„Dėkoju labai už visą palaikymą. Visuomet jaučiau tarp mūsų artimą ryšį. Paskutinis vyras, kuris lietė mano kūną, prieš dvejus metus atėmė iš manęs viską. Tad jei tikrai nori būti dalimi mano sveikatos kelionėje, nagi, įvaryk tai į mane, bose“, - socialiniame tinkle skelbė dainininkė.

Netrukus ji pridūrė, kad tik Russellas yra tas vyras, kurio prisilietimo ji norėtų ir komikui pasiūlė nešvaistyti savo laiko veltui.

Šiuo metu R.Brandas susižadėjęs su ilgamete mylimąja, tačiau atskleidė, kad dar 2009-aisiais buvo įsižiūrėjęs ir Sinead.

Dar susitikinėdamas su dainininke Katy Perry, viename interviu jis kalbėjo: „Visuomet mane kurstė mintis, kaip atrodytų mūsų romanas su mieląja Sinead. Tai būtų įdomu, tiesa? Niekuomet nebuvau jos sutikęs ir nemanau, kad išties norėčiau prie jos prisijungti, tačiau laukčiau pirmojo žingsnio“, - kalbėjo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.