George'as Clooney pasipiktino paparacais, fotografavusiais princesės Dianos žūtį

Aktorius George'as Clooney (56 m.) ilgus karjeros metus garsėjo ne tik dėl aktorinio talento, bet ir polinkio kovoti už teisybę. Praėjusį mėnesį nuskambėjo skandalas, kai fotografai nelegaliai įamžino jo dvynius. 

 Aktorius Geroge'as Clooney ir Velso princesė Diana.<br> VidaPress nuotr.
 Aktorius Geroge'as Clooney ir Velso princesė Diana.<br> VidaPress nuotr.
 Aktorius George'as Clooney.
 Aktorius George'as Clooney.
 Velso princesė Diana.<br> VidaPress nuotr.
 Velso princesė Diana.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 25, 2017, 12:18 PM

George'as įsiuto, kai, pasak jo, paparacai pažeidė jo dvynių privatumą. Įsilipę į medį jie per namų langus nelegaliai fotografavo dvynius. „Nedarykite tokios klaidos. Fotografai, agentūra ir žurnalas turės už tai atsakyti pagal galiojančius įstatymus. Jie peržengė ribas pažeisdami mūsų vaikų saugumą“, - mano garsus aktorius.

Ir tai – ne vienintelis griežtas G.Clooney pasisakymas. Pirmą sykį, dar būdamas jaunas aktorius 1997-aisiais, išsakė sukrečiančią kalbą po Velso princesės Dianos žūties. Artėjant 20-osioms žūties metinėms, George'o išsakyta kalba vėl puikuojasi užsienio žiniasklaidos puslapiuose.

Jis niekada nebuvo jos sutikęs, bet manė, kad jie – giminingos sielos. Dėl vaidmens filme „Batmanas ir Robinas“, aktorius jau buvo žinomas visame pasaulyje, tad išsakyta kalba nuaidėjo plačiai. Jis, kaip ir princesė Diana, jautėsi persekiojamas fotografų ir visais įmanomais būdais su tuo kovojo. Taigi, kai princesė mirė tiesiog papracų rankose, vyras pratrūko.

„Princesė Diana žuvo ir ką mes galime kaltinti? Vairuotoją? Paparacus? Ar žurnalus ir laikraščius, kurie dėl kiekvienos nuotraukos fotografus pavertė tikrais medžiotojais? Jei nesislėptumėte už žurnalistikos profesijos, taip pat būtumėte nusikaltėliai ir už tokius darbelius grėstų kalėjimas“, - tąsyk kalbėjo jis.

Ilgus metus G.Clooney vengė bendradarbiavimo su žiniasklaida ir kiekvieną kartą užfiksuotas gatvėse – viešai piktindavosi. Tačiau ir dabar vyras skelbia, kad per tuos metus niekas nepasikeitė: jis ir toliau gins savo, savo šeimos teises.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.