Kim Kardashian tėvas dėl slaptos dukters santuokos kaltino šeimos draugu tapusį nusikaltėlį

Jerry Oppenheimeris, „New York Times“ autorius savo naujausioje knygoje „The Kardashians: An American Drama“ papasakojo išskirtinę Kardashianų klano istoriją, kurioje persipina meilė ir neapykanta Amerikos žvaigždei O.J. Simpsonui, galiausiai apkaltintam dviejų žmonių nužudymu.

 Kim su dabartiniu savo vyru Kanye.<br> ViDA Press nuotr.
 Kim su dabartiniu savo vyru Kanye.<br> ViDA Press nuotr.
 Kardashianų šeima.<br> ViDA Press nuotr.
 Kardashianų šeima.<br> ViDA Press nuotr.
Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 24, 2017, 7:57 PM

Nors nuo to laiko, kai Kardashianų šeima apie savo gyvenimą sukūrė realybės šou, paslapties šydo apie šią šeimą lyg ir neliko, vis tik knygoje galima rasti ir skandalingų faktų.

Kim tėvas Robertas Kardashianas, kaip rašoma knygoje, labai jaudinosi dėl to, kad vėliau dėl nužudymo nuteistą aktorių O.J.Simpsoną įsileido į savo šeimą. R.Kardashianas mano, kad juodaodis aktorius padarė įtaką jo vaikams dėl „pernelyg liberalaus“ požiūrio į rasę.

2000-aisiais Kim slapta ištekėjo už muzikos prodiuserio Damono Thomaso – pirmojo iš trijų savo afroamerkiečių vyrų. Tuomet jai buvo vos 20.

R.Kardashianas buvo labai nusiminęs, mat norėjo, kad duktė ištekėtų už baltaodžio.

„Žinau tuos juodaoždžius vyrukus. Visą gyvenimą juos pažinojau. Jiems patinka baltos p...O.J. visuomet apie tai kalbėjo. Problema ta, kad mano vaikai per daug liberalūs. Ir nieko dėl to negaliu kaltinti – tik save. Nes būtent aš juos supažindinau su dėde O.J. bei kitais“, – tuomet piktai sakė R.Kardashianas. Tiesa, anksčiau jis ir O.J. Simpsonas buvo draugai, kartu net kūrė verslą. Tačiau draugystė baigėsi neapykanta – Robertas buvo vienas iš liudininkų byloje, kurioje O.J. kaltinamas buvusios žmonos ir draugo žmogžudyste.

2003-aisiais Robertas mirė nuo vėžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.