Nikolajus Baskovas ir tituluota rusų gražuolė atšaukė savo vestuves

„Amžiaus vestuvės!“ – taip rusų žiniasklaida pavadino žinią apie Rusijos „auksinio balso“ Nikolajaus Baskovo (40 m.) ir TV laidų vedėjos, „Mis Rusija“ Viktorijos Lopyrevos (34 m.) santuoką. Vestuvės buvo numatytos spalio 5 dieną Čečėnijos sostinėje Grozne, santuokos liudytojais turėjo tapti Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas ir dainininkė Valerija. Jaunikis jau nupirko jaunajai žiedą su 7 karatų briliantu.

N.Baskovas ir V.Lopyreva per "Naujosios bangos" festivalį Sočyje vedė vieną koncertą. 
N.Baskovas ir V.Lopyreva per "Naujosios bangos" festivalį Sočyje vedė vieną koncertą. 
N.Baskovas ir V.Lopyreva paskelbė apie savo vestuves, bet netikėtai jas nukėlė vėlesniam laikui. 
N.Baskovas ir V.Lopyreva paskelbė apie savo vestuves, bet netikėtai jas nukėlė vėlesniam laikui. 
N.Baskovas ir V.Lopyreva paskelbė apie savo vestuves, bet netikėtai jas nukėlė vėlesniam laikui. 
N.Baskovas ir V.Lopyreva paskelbė apie savo vestuves, bet netikėtai jas nukėlė vėlesniam laikui. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 5, 2017, 10:02 AM

Porą mėnesių N.Baskovas ir V.Lopyreva į savo paskyras socialiniuose tinkluose kėlė meilias nuotraukas, dalijo saldžius interviu. Vis dėlto daug kas Rusijoje įtarė, jog tai tik reklaminė akcija. Panašu, kad jie buvo teisūs: prieš kelias dienas paaiškėjo, kad vestuvių nebus – jos neva perkeliamos į vėlesnį laiką.

N.Baskovas ir V.Lopyreva atvyko į Andrejaus Malachovo laidą „Tiesioginis eteris“ papasakoti apie savo santykius. Ir čia paaiškėjo, kad spalio 5-ąją numatytos iškilmės atšaukiamos: mat kaip tik tą dieną prieš daugelį metų mirė N.Baskovo senelis, todėl tokią dieną nedera linksmintis.

„Mama pasakė, kad negalės atvykti į vestuves, nes negali suderinti tokių įvykių – liūdno ir džiaugsmingo. O be motinos palaiminimo ir be tėvų vestuvių negali būti, – paaiškino dainininkas. – Naują vestuvių datą pranešime vėliau. Gerai pasiruošime ir susituoksime.“

Jo išrinktoji Viktorija prognozavo konkrečiau: „Po Pasaulio futbolo čempionato grįšime prie šios temos.“

Vadinasi, vestuvės dėl gedulingos dienos nukeliamos metams! Juk Pasaulio čempionatas, apie kurį kalbėjo V.Lopyreva, baigsis tik 2018 m. liepos 15-ąją.

„O gal Viktorija turėjo galvoje 2022-ųjų čempionatą Katare? – ironiškai klausė rusų žiniasklaida, laikanti „amžiaus vestuves“ farsu. – Šiaip ar taip, pasiruošime kukurūzų spragėsių atsargų ir stebėsime pasirengimą „amžiaus vestuvėms“. O jų herojai gali toliau reklamuotis – romantiškomis fotosesijomis, saldžiais interviu, kaip jiems gera kartu, pasakojimais nuo scenos apie jų laimę, kaip neseniai buvo „Naujosios bangos“ festivalyje Sočyje.“

Tačiau pora visiškai nesijaudina dėl to, kad daugelis netiki jų sąjunga. „Tikite mumis ar ne... Mes nenorime nieko įrodinėti. Atleiskite, kad esame laimingi, ir eikite pro šalį“, – pareiškė V.Lopyreva laidoje „Tiesioginis eteris“.

„N.Baskovas, dalydamasis savo vedybų planais, ne pirmą kartą eina išmintu taku. Jis jau vedžiojo šalį už nosies pasakėlėmis apie romaną su „Mis Visata“ titulo laimėtoja Oksana Fiodorova, su modeliu ir dainininke Sofi Kalčeva. Ir atsidurdavo ant žurnalų viršelių arba pasakodamas apie laimę su dar viena gražuole, arba verkdamas dėl dar vieno išsiskyrimo. Šioje „muilo operoje“ kinta tik moters vaidmens atlikėjos, o scenarijus ir pagrindinis herojus lieka tas pats“, – rašė „Dni.Ru“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.