Po subjaurotos išvaizdos skandalo nėščiai aktorei Danniellai Westbrook – dar vienas smūgis

Šiais metais aktorė Danniella Westbrook (43 m.) gerbėjams pateikė ne vieną atvirą išpažintį. Po nesėkmių ruožo moteris ir toliau stengiasi kabintis į gyvenimą tvirtais delnais, tačiau ir vėl sulaukė likimo pokšto. Nėščią mylimąją paliko sužadėtinis Alanas Thomasonas (35 m.).

 Aktorė Danniella Westbrook.<br>ViDA Press nuotr.
 Aktorė Danniella Westbrook.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-07 12:33

Vos prieš mažiau nei mėnesį porai pasukus skirtingais keliais, aktorę palaiko gausi bičiulių kompanija. Vienas jų – kolega Tameris Hassanas. Būtent su juo Danniella įsiamžino nuotraukoje, kurioje iki šiol matyti įspūdingas sužadėtuvių žiedas.

Gerbėjai netruko pradėti spėlioti, galbūt nuotrauka daryta kiek anksčiau, juk po nutrauktų sužadėtuvių, vargu, ar aktorė vis dar norėtų puoštis buvusį mylimąjį primenančią dovana. Kad ir kokia prabangi ši bebūtų.

„Šiuo metu atlieki didžiausią darbą – esi nėščia. Tad jo ir laikykis. Padaryk man paslaugą – pamiršk tą apsiašarojusį veidą, nusišluostyk ašaras ir žiūrėk, kad daugiau niekada jo nematyčiau“, – palaikymo kolegei nestokojo aktorius.

Dar vasarą aktorė atvirai prisipažino, kad kenčia dėl svaigalų ir narkotikų padarytos žalos – subjaurotos išvaizdos. Moteris ryžosi atsiduoti į plastinės chirurgijos specialistų rankas ir susigrąžinti pasitikėjimą savimi. Netrukus jos gyvenime atsirado ir mylimasis, tačiau, akivaizdu, ilgai ir neužsibuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.