Iki komos buvusią žmoną sumušęs rusų aktorius Maratas Bašarovas vėl įtariamas smurtavimu

Pastaruosius dvejus metus rusų aktorius Maratas Bašarovas (43 m.) garsėja ne dėl savo kuriamų vaidmenų, o dėl smurto. Tuomet nuaidėjo nemalonus skandalas: buvo teigiama, kad vyras iki komos primušė savo antrąją žmoną Jekateriną Archarovą. Pats menininkas buvo pasipiktinęs tokiomis kalbomis ir jas kategoriškai neigė.

 Maratas Bašarovas ir Jelizaveta Ševyrkova.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Maratas Bašarovas ir Jelizaveta Ševyrkova.<br> Socialinio tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2017, 5:24 PM

Neseniai žiniasklaida pranešė, kad Maratas pakėlė ranką ir prieš trečiąją žmoną Jelizavetą Ševyrkovą. Teigiama, kad menininkas buvo labai įsiaudrinęs ir visą konfliktą pamatė porai artimas šaltinis. Jis teigia, kad Jelizaveta apie smurtą nepranešė policijai, pasipasakojo tik savo broliui Fiodorui.

Jis nusprendė netylėti ir kovoti už savo sesers laimę.

F.Ševyrkovo draugas prasitarė, kad teatro aktoriai ir kolegos pamatė Marato žmoną su mėlynėmis. Jiems pasiteiravus, kas nutiko, įsikišo Maratovas –nusijuokė ir su šypsena veide leptelėjo, jog kovoja su žmona.

Vėliau J.Ševyrkova portalui „Starhit.ru“ sutiko pakomentuoti situaciją. Moteris patikino, jog vyras niekada prieš ją nekėlė rankos, o kalbas apie smurtą jų šeimoje skleidžia pikto linkintys žmonės.

Moteris net pasipiktino tokiomis kalbomis.

„Tai netiesa! Tai buvo pokštas, iš kurio išpūtė burbulą“, – sakė E.Ševyrkova.

Jų vestuvės įvyko rugsėjo 9 dieną. Pirmiausia, jie susituokė santuokų rūmuose, o tada vestuves atšventė prabangiame restorane. Tarp svečių buvo aktoriaus ir jo žmonos artimiausi draugai.

„Mes jau ilgą laiką buvome šeima, auginame vaiką, todėl santuoka buvo logiškas žingsnis. Maratas puikus vyras. Mes buvome Prahoje, jis priklaupė ant kelių ir paprašė tapti jo žmona. Žinoma, aš sutikau“, – sakė Jelizaveta.

2014 metais M.Bašarovo skyrybos su antrąja žmona Jekaterina Archarova buvo itin skandalingos. Tuomet vyras ją buvo sumušęs iki komos. Jekaterinai buvo sulaužyta nosis, ji patyrė daugybines galvos traumas, Moteriai net grėsė apakimas.

„Bašarovas buvo ne šiaip girtas, jis ničnieko nesuvokė! Jis ir anksčiau buvo pakėlęs prieš Jekateriną ranką, tačiau ši tyliai kentėjo ir vis atleisdavo“, – tuomet pasipiktinimo neslėpė Jekaterinos dėdė Emanuilas Vitorganas.

Su pirmąja žmona Jelizaveta Krutsko aktorius palaikė labai gerus santykius. Nepaisant skyrybų, moteris ligi šių dienų dirba su aktoriumi.

 

 

 

 

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.