Skandalai nesibaigia: aktoriui Dustinui Hoffmanui – kaltinimai priekabiavus prie 17-metės

Pramogų pasaulyje – dar vienas garsus vyras, sulaukęs kaltinimų nederamu elgesiu.

 Dustinas Hoffmanas.<br> AP nuotr.
 Dustinas Hoffmanas.<br> AP nuotr.
 Kevinas Spacey.<br> AP nuotr.
 Kevinas Spacey.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 1, 2017, 6:48 PM

Po prieš kelias savaites kilusio skandalo, kai Holivudo prodiuseris Harvey Weinsteinas sulaukė daugybės kaltinimų, lytiniu priekabiavimu ir išprievartavimu, į dienos šviesą lenda vis naujos istorijos apie pramogų pasaulio garsenybių nederamą elgesį.

Jų jau sulaukė danų režisierius Laras von Trieras, šią savaitę pasaulį sudrebino JAV aktoriaus Kevino Spacey skandalas, dėl kaltinimų išžaginimu iš Marilyn Mansono grupės išmestas jos bosistas Twiggy Ramirezas, o trečiadienį kaltinimų sulaukė ir kino veteranas, 80-metis amerikiečių aktorius Dustinas Hoffmanas.

Anna Graham Hunter, 1985-aisiais vieno televizijos filmo kūrime dirbusi asistente, paskelbė, kad prie jos nederamai priekabiavo šis garsus aktorius. Merginai tuo metu buvo septyniolika.

Viešai publikuotame straipsnyje A.Graham Hunter rašo, jog kino žvaigždė klausinėjo, ar ji yra turėjusi lytinių santykių. pareikalavo masažuoti jam pėdas ir prieš jos valią lietė jos sėdmenis. 

Jos draugei aktorius neva sakė, kad norėtų Annos „kairiosios krūties pusryčiams“

Pasklidus šiems kaltinimams, D.Hoffmanas viešai atsiprašė „už bet kokį elgesį“, kuris A.Graham Hunter „pastatyti į nepatogią situaciją“.

Skandalas dėl žymaus JAV aktoriaus Kevino Spacey elgesio šią savaitę tapo pagrindine pramogų pasaulio tema – ir jis kasdien įgauna pagreitį.
 
Prieš keletą dienų šoką sukėlė 46-erių JAV aktoriaus Anthony Rappo kaltinimai. Jis pareiškė, kad 12 metų vyresnis K.Spacey prieš 32 metus vakarėlyje prie jo priekabiavo, užgulė ir ragino neišeiti iš jo namų. A.Rappui tuo metu buvo keturiolika.

„Oskaro“, Auksinio gaublio ir kitų apdovanojimų laureatas K.Spacey viešai atsiprašė ir teigė, kad neprisimena šio incidento, esą tikriausiai tuo metu buvo labai girtas. Daugybę metų savo lytinę orientaciją slėpęs K.Spacey tuo pačiu paskelbė, kad yra gėjus.

Šis jo prisipažinimas sukėlė didžiulę kritikos bangą – esą aktorius netinkamai suplakė homoseksualumo ir pedofilijos temas.

Dėl kilusio skandalo jau sustabdytas populiaraus serialo „Kortų namelis“, kuriame vaidina K.Spacey, šeštojo sezono filmavimas.

Tačiau skandalas nesibaigia – per porą dienų atsirado dar du vyrai, prabilę apie netinkamą K.Spacey elgesį.

Meksikiečių aktorius Robertas Cavazo britų leidiniui „Dailu Mail“ pranešė, kad K.Spacey ne sykį jį glostyti ir glamonėti Londono teatro „Old Vic“, kuriame nuo 2004 iki 2015 metų dirbo kūrybos vadovu, bare.

Anot R.Cavazo, K.Spacey nuolat rengdavo vakarėlius, į kuriuos kviesdavosi „pasikalbėti apie karjeros galimybes“ jam patikusius vyriškos lyties aktorius, ir „buvo pripratęs grabinėti visus, kuriuos nori“. 

Aktoriaus teigimu, Londono teatro pasaulyje tai buvo vieša paslaptis -- sklandė juokeliai, kad jei tau mažiau nei 30, ir esi lieknas tamsiaplaukis, geriau vengti „Old Vic“ teatro ir K.Spacey.

Antradienį apie tai, kad K.Spacey bare griebė jam už tarpkojo ir bandė meilintis, prabilo ir filmų kūrėjas Tony Montana.

Jis pasakojo, jog atstūmė Keviną, tada nui alkoholio apsvaigęs aktorius dar bandė paskui jį eiti į tualetą, tačiau iš baro buvo išvestas draugų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.