Holivudo žvaigždė Dustinas Hoffmanas atsiprašė už įtariamą lytinį priekabiavimą

Holivudo aktorius Dustinas Hoffmanas atsiprašė už įtariamą lytinį priekabiavimą prie 17-metės stažuotojos 1985 metais ir pridūrė, jog „tai neatspindi to, koks jis yra“.

 Dustinas Hoffmanas.<br> Scanpix nuotr.
 Dustinas Hoffmanas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2017, 3:26 PM

Rašytoja Anna Graham Hunter teigia, kad 80 metų aktorius televizijos filmo „Komivojažieriaus mirtis“ (Death of a Salesman) filmavimo aikštelėje grabinėjo ją ir „su ja bei jai girdint kalbėjo apie seksą“. Trečiadienį laikraštyje „The Hollywood Reporter“ paskelbtame savo straipsnyje ji rašė, kad tąsyk apsiverkė.

„Oskaro“ laureatas trečiadienio rytą paskelbė pareiškimą: „Itin gerbiu moteris ir jaučiuosi siaubingai, kad kažkokie mano veiksmai atvedė ją į nepatogią padėtį. Aš gailiuosi. Tai neatspindi, koks esu.“

D. Hoffmanas – naujausia Holivudo garsenybė, paminėta per virtinę pastaruoju metu pasipylusių kaltinimų seksualiniu priekabiavimu ir smurtu.

Ši kaltinimų banga, išprovokuota paviešinimų apie prodiuserio Harvey Weinsteino skandalingą elgesį, taip pat smogė režisieriui Brettui Ratneriui, režisieriui ir scenaristui Jamesui Tobackui, aktoriams Kevinui Spacey ir Jeremy Pivenui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kopenhagoje milžiniškas gaisras pasiglemžė istorinį pastatą