Italų kino legenda Gina Lollobrigida patyrė seksualinę prievartą

Italų kino legenda Gina Lollobrigida paragino seksualinės prievartos aukas kuo greičiau apie tai prisipažinti ir pasipasakojo, kad pati dukart su tuo susidūrė, tačiau anksčiau bijodavo apie tai prasitarti.

 Gina Lollobrigida.<br> Scanpix nuotr.
 Gina Lollobrigida.<br> Scanpix nuotr.
 Gina Lollobrigida.<br> Scanpix nuotr.
 Gina Lollobrigida.<br> Scanpix nuotr.
 Gina Lollobrigida.<br> Scanpix nuotr.
 Gina Lollobrigida.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 10, 2017, 9:43 AM

6-o dešimtmečio kino žvaigždė, kuriai dabar yra 90 metų, trečiadienio vakarą vienai televizijai pareiškė, kad pastaruoju metu padažnėjęs senų istorijų apie seksualinę prievartą pasakojimas primena „viešumos siekį“.

Vis dėlto kiek vėliau ji prisipažino, kad praeityje pati yra tapusi dviejų „gana rimtų“ išpuolių auka.

„Privalote turėti drąsos pasakyti apie tai, kai tai nutinka, pareiškė, – G.Lollobrigida. – Man trūko tos drąsos, todėl tylėjau ir nieko nesakiau“.

Italų aktorė išgarsėjo vaidmenimis filmuose „Gražiausia pasaulio moteris“ (La donna piu bella del mondo), „Saliamonas ir Šėba“ (Solomon and Sheba), „Kai ateina rugsėjis“ (Come September) ir 1956-ųjų amerikiečių juostoje „Trapecija“ (Trapeze). Ji vaidino su tokiomis Holivudo žvaigždėmis kaip Humphrey Bogartas, Rockas Hudsonas, Burtas Lancasteris, Tony Curtisas ir Frankas Sinatra.

G.Lollobrigida papasakojo, kad prie jos priekabiavo italas ir vienas užsienietis, tačiau ji nenurodė jų vardų.

„Pirmą kartą buvau dar nekalta, nepažinau meilės, nieko nežinojau. Taigi, tai buvo rimta. O tas žmogus buvo labai gerai žinomas. Man buvo 19 metų, vis dar mokiausi“, – pasakojo moteris.

„Apie antrą kartą geriau nekalbėsiu“, – sakė aktorė. Ji teigė, kad tai įvyko po jos vedybų su slovėnų gydytoju Milko Skofičiumi. Sūnaus susilaukusi pora išsiskyrė 1971 metais po daugiau kaip 20 metų santuokos.

„Seksualinė prievarta – kai ji rimta – lieka su tavimi ir palieka žymę tavo charakteryje. Tai kažkas, ko negali nusikratyti. Tavo veiksmai visada susiję su tuo siaubingu prisiminimu“, – teigė G.Lollobrigida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.