Princas Harry ir Meghan Markle Londone ruošiasi pirmoms Kalėdoms drauge

Jungtinės Karalystės princo Harry (33 m.) mylimoji, amerikiečių aktorė Meghan Markle (36 m.) vos prieš pora dienų buvo pastebėta oro uoste, o netrukus jau vaikštinėjo Londono gatvėmis. Priežastis tam – išties jauki. M.Markle Londone ketina užsibūti dėl to, kad drauge su princu sutiktų pirmąsias jųdviejų Kalėdas.

Meghan Markle ir princas Harry.<br>ViDA Press nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2017, 4:52 PM

Minioje išskirti Meghan būtų pakankamai sunku, kadangi ji – labai „žemiška“. Pasipuošusi pilku paltuku, juodomis kelnėmis, apsigaubusi šaliku, Meghan sunkiai primintų garsenybę. Tačiau derinyje puikavosi ir ne tokie kuklūs prekės ženklai, kaip 2 tūkst. eurų vertės „Prada“ rankinė.

M.Markle viešnagė Londone ir vėl iš naujo pakurstė kalbas apie oficialiai paskelbiamą sužadėtuvių žinią. Jau kurį laiką sklando gandai, kad būtent prieš Kalėdas saldžioji porelė paskelbs apie ketinimą kurti šeimą.

Neseniai aktorė patvirtino žinią, kad dėl meilės princui ir nusistovėjusių karališkųjų rūmų taisyklių ji nebesifilmuos ją išgarsinusiame seriale, kuriame nepagailėta ir pikantiškų scenų.

Netrukus pora kartu apsigyvens Londone, o Meghan atsiskraidins ir mylimus savo augintinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.