Rusijos garsenybė Maksimas Galkinas nukentėjo nuo sukčių

Bene populiariausias Rusijos humoristas Maksimas Galkinas kasmet, artėjant didžiosioms šventėms, ruošiasi vesti įspūdingiausius Naujųjų metų renginius su ryškiausiomis Rusijos estrados garsenybėmis. Tačiau šiais metais vyras pateko į sukčių pinkles, kurie neteisėtai naudojosi M.Galkino vardu ir bandė pasipelnyti lengvų pinigų.

 Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>„Instagram“ nuotr.
 Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>„Instagram“ nuotr.
 Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>„Instagram“ nuotr.
 Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>„Instagram“ nuotr.
 Maksimas Galkinas su žmona Ala Pugačiova ir vaikais.<br>„Instagram“ nuotr.
 Maksimas Galkinas su žmona Ala Pugačiova ir vaikais.<br>„Instagram“ nuotr.
Maksimas Galkinas.<br>„Instagram“ nuotr.
Maksimas Galkinas.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 11, 2017, 11:24 AM, atnaujinta Dec 11, 2017, 11:27 AM

Artistas kreipėsi į savo prodiuserį Izraelyje, kad šis imtųsi atitinkamų priemonių po to, kai M.Galkinas buvo įvardintas kaip vienas naujametinės programos dalyvių. Programa buvo planuojama kruiziniame laive, kuris plaukioja Viduržemio jūroje. Tačiau visa tai – tik pigi reklama, o vyrui nemalonią situaciją užvirę sukčiai – jau policijos akiratyje.

Prieš keletą savaičių viena kompanija pradėjo pardavinėti bilietus į metų pabaigos šventę laive, kuri skelbė, kad joje dalyvaus ir pulkas Rusijos garsenybių.

„Švęskite kartu su pasaulinio lygio žvaigždėmis kruiziniame laive! Suskubkite, nes vėliau bilietų kainos tik didės“, – skelbė reklama. Svarbiausia programos žvaigžde ir jos vedėju buvo įvardintas M.Galkinas, kuris išties dažnai rengia pasirodymus Izraelyje.

Kruizinės kelionės kaina metų pabaigos renginiui buvo nuo 15 tūkst. rublių, t. y. nuo apytikriai 215 eurų.

Kai paaiškėjo, kad pats Maksimas ir jo prodiuseriai nieko nežino apie sukčių organizuojamą pasirodymą, jie suskubo kreiptis į policijos pareigūnus ir nedelsiant imtis priemonių kovojant su spekuliantais.

„Tai – didelė afera, siekiant apgauti, pasisavinti pinigus ir padaryti žalos artisto reputacijai“, – Rusijos naujienų portalui komentavo M.Galkino prodiuseris Izraelyje.

Vyras pridūrė, kad A.Pugačiovos vyras yra pasipiktinęs susiklosčiusia situacija. Humoristo atstovai kreipėsi į atitinkamas instancijas, o byla jau perduota į kovos su ekonominiais nusikaltimais skyrių. Vietos žiniose buvo pranešama žmonėms, kad tie, kurie nusipirko bilietus, atvyktų į skyrių Tel Avive ir atgautų patirtą finansinę žalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.