Paviešintas retas paauglės princesės Dianos kadras

Nerimstant aistroms po princo Harry ir jo mylimosios Meghan Markle sužadėtuvių, į viešumą iškyla pikantiškų būsimos ceremonijos detalių.

 Princesė Diana.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Princesė Diana.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Princesė Diana.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Princesė Diana.<br>Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 15, 2017, 1:12 PM

Štai Meghan Markle sužadėtuvių žiede yra inkrustuoti du deimantai iš princesės Dianos asmeninės juvelyrinių dirbinių kolekcijos.

Princai Harry ir Williamas dažnai užsimena, kad labiau už viską pasaulyje norėtų, jog jų motina būtų galėjusi susipažinti su jų išrinktosiomis.

Jaunųjų karališko sosto įpėdinių mylimosios neišvengia palyginimų su pasaulį gėriu pavergusia princese Diana. Moteris gyveno jausmingą ir sunkų gyvenimą, kurį lydėjo meilės ir neištikimybės istorijos. Apie gėrio, dosnumo ir elegancijos ikoną sukūrusią princesę iki šiol atskleidžiami įdomūs faktai.

Neseniai į viešumą pakliuvo itin retas kadras, kuriame užfiksuota vos 17-metė Diana Spencer. Nuotraukoje kukli šviesiaplaukė mergina lanksto išdžiuvusius rūbus. Pasirodo, princesė dirbo auklės darbą, už kurį gaudavo 16 svarų (18 eurų) per savaitę.

Už nepaprastą altruizmą princesė Diana buvo giriama nuo pat mažens. Ji augo kartu su savo broliais, kurie iki šiol negaili pasidalyti jaukiais prisiminimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.