Kartūs Meghan Markle sesers žodžiai princui Harry atskleidė kitokią realybę

Prieš kelias dienas princas Harry vieno interviu britų radijuje metu atskleidė itin jaukias detales apie privačią karališką kalėdinę vakarienę. Karalienės organizuojamoje šventėje dalyvavo ir princo sužadėtinė Meghan Markle, kuriai monarchė padarė išimtį ir dar prieš vestuves pakvietė Kalėdas sutikti kartu. Visa karališka šeima, taip pat ir princas Williamas su besilaukiančia žmona Catherine, jaukiai kalėdojo Norfolke.

 Samantha Markle ir princas Harry.<br> LR fotomontažas.
 Samantha Markle ir princas Harry.<br> LR fotomontažas.
 Samantha Markle.<br> Stop kadras.
 Samantha Markle.<br> Stop kadras.
 Samantha Markle.<br> Stop kadras.
 Samantha Markle.<br> Stop kadras.
Princas Harry.<br>AP nuotr.
Princas Harry.<br>AP nuotr.
Princas Harry.<br>AP nuotr.
Princas Harry.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 28, 2017, 5:53 PM, atnaujinta Dec 29, 2017, 9:09 AM

Interviu metu Harry atskleidė, jog Meghan labai patiko toks šiltas priėmimas ir ji jautėsi kaip tikroje šeimoje, kurios niekada neturėjo.

Tokios kalbos netruko pasiekti užjūrio – prabilo Meghan tėčio dukra Samantha Markle, kurios jis susilaukė su kita moterimi. Moteris pyktelėjo ir savo socialiniame tinkle rašė, jog Meghan visuomet turėjo didelę šeimą, kuri ją palaikė ir mylėjo, tačiau pati moteris buvo pernelyg užimta, kad jai skirtų laiko.

„Iš tiesų ji yra apsupta didelės ir mylinčios šeimos, kuri visuomet buvo su ja, ją palaikė. Mūsų šeimyninis gyvenimas buvo itin normalus ir įprastas. Kai tėtis ir Doria išsiskyrė, mes visi sutarėme, jog dabar šeima tiesiog gyvens dviejuose namuose. Niekas neliko pamirštas ar užspaustas. Tiesiog Meghan buvo pernelyg užsiėmusi. Meg šeima – mano šeima, yra pilna – turime sesę, brolį, tetas, dėdes, pusbrolius – visus mus „klijavo“ mūsų tėtis“, – sakė Samantha.

Moters komentarai kilo iš didelio susierzinimo, ji sako, kad tai, ką pasakė Harry yra netiesa.

„Meghan turi didelę šeimą. Visuomet ją turėjo. Mūsų tėtis buvo nuostabus ir visiškai nesavanaudis. Pasistengėme, kad ji turėtų dvejus namus. Kaip smagu tai buvo“, – kalbėjo Samantha Markle.

Praėjusiais metais, pasklidus kalboms apie princo ir Meghan Markle draugystę, Samantha įsiuto ir viešai pasipiktino sesers poelgiu. Tuomet ji Meghan pavadino „apsimetėle“ ir teigė, jog ji tik siekia gauti geresnį socialinį statusą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.