Gražuolė Veros Brežnevos dukra skinasi kelią į Holivudą

Skandalingosios Veros Brežnevos dukra Sonia Kiperman savo socialiniame tinkle pranešė itin svarbią žinią. Mergina ėmėsi savo svajonių pildymo ir ruošiasi kelti sparnus į Ameriką. 16-metė Sonia atsisveikino su savo artimaisiais bei draugais ir iš Kijevo išvyko į JAV, kur jos laukia mokslai. Anksčiau Veros dukra prisipažino, kad norėtų studijuoti Los Andžele, tame pačiame universitete, kurį baigė Leonardo DiCaprio.

  Vera Brežneva ir dukra Sonia.<br>Instagramo nuotr.
  Vera Brežneva ir dukra Sonia.<br>Instagramo nuotr.
 Vera Brežneva.
 Vera Brežneva.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jan 17, 2018, 3:42 PM

Pasak Sonios, pagaliau atėjo laikas įgyvendinti lūkesčius. Mergina mielai pasidalijo savo jausmais prieš pat išvykstant. Veros duktė pažymėjo, kad jai labai sunku palikti Kijevą, kuriame ji iki šiol mokėsi britų mokykloje.

„Tai buvo puiki patirtis – 16 metų gyventi mylimoje šalyje ir pusantrų metų mokytis šioje mokykloje. Tačiau dabar atėjo laikas naujam skyriui, kuris prasidės Kalifornijoje. Noriu padėkoti visiems, su kuriais susipažinau, ir tiems, dėl kurių tapau geresniu, stipresniu žmogumi. Aš myliu jus visus ir jūsų pasiilgsiu. Tikiuosi, kad jūs irgi', – socialiniame tinkle brūkštelėjo Sonia.

Dabar Sonia JAV svečiuojasi kartu su mama Vera Brežneva. Mergina pamažu bando perprasti naują vietą ir ją prisijaukinti. Sonia ketina mokytis privačioje mokykloje, įsikūrusioje prestižinėje vietoje Kalifornijoje. Tuomet ji stos į universitetą.

Veros Brežnevos duktė jau yra studijavus svetur. Mergina krimto studijas amerikiečių kino akademijoje. Taip pat Sonia ėjo podiumu Niujorko mados savaitėje ir atliko vaidmenį populiariajame TV seriale „Vampyro dienoraščiai“. Sonios draugai tiki, kad jų bičiulė turi didelį potencialą, jos laukia šviesi ateitis. Pati Vera Brežneva atvirauja, jog stengiasi nesikišti į dukters karjeros siekius ir nori palaikyti jos mokslų bei žinių siekį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.