Filipas Kirkorovas 6-metę dukrą atiduos į olimpinio čempiono rankas

Rusijos estrados žvaigždė Filipas Kirkorovas savo šešerių metų dukrelę Alą Viktoriją ketina išleisti mokytis dailiojo čiuožimo paslapčių į Jevgenijaus Pliuščenkos įsteigtą akademiją.

 Filipas Kirkorovas su atžalomis.<br> Instagramo nuotr.
 Filipas Kirkorovas su atžalomis.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2018, 9:34 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 10:45 AM

Dainininkas skiria daug dėmesio savo atžalų – Alos Viktorijos ir Martyno – ugdymui. Vaikai jau mokėsi šokti, plaukti, piešti, lipdyti. Ir sūnus, ir dukra pasižymi vokaliniais gabumais, todėl kartu su tėčiu įrašų studijoje įrašė net keletą dainų.

O neseniai Ala Viktorija, apsilankiusi ledo šou, vienas jų – „Spragtukas“, paprašė, kad tėtis leistų mokytis dailiojo čiuožimo.

„Jai patiko, kai ant ledo pasirodė Jevgenijaus Pliuščenkos sūnus Saša. Jis išties ilgai mokėsi, ruošėsi, o gausi žiūrovų auditorija apdovanojo jį aplodismentais. Auga būsimasis olimpinis čempionas! Stebėdama jį mažoji Ala taip pat panoro čiuožti, mokytis gražių judesių ant ledo. Nusprendėme, kad jei tik mergaitė turi noro, tegu mėgina“, – rusų portalui pakomentavo F.Kirkorovas.

Artimiausiu metu atlikėjas planuoja užrašyti dukrą mokytis į J.Pliuščenkos dailiojo čiuožimo akademiją.

Mokykloje sukurtos sąlygos tiek profesionaliems sportininkams, tiek pradedantiems. Tai nauja, uždara čiuožykla, kurioje įkurtos choreografijos ir treniruočių salės. Dukart olimpinis čempionas J.Pliuščenka taip pat veda meistriškumo ir individualias pamokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.