Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čiadovas sūnui neatskleidė svarbios žinios

Rusijos TV kanalas STS pavasarį startuos su nauju projektu „Sąjungininkai“, kurio vairą patikėjo netikėtai porai – buvusiems sutuoktiniams Agnei Ditkovskytei ir Aleksejui Čiadovui. Iki šiol spėliojama, kaip TV kanalas sugebėjo buvusius sutuoktinius imtis bendro projekto.

Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čiadovas.
Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čiadovas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2018, 10:38 AM

Kadangi projekto esmė – išsiskyrusių šeimų varžytuvės, kuriuose prizą – net 10 milijonų rublių (daugiau kaip 14 tūkst. eurų) laimės būtent šeimos mažyliai, A.Ditkovskytė ir A.Čiadovas taip pat neslepia komentarų apie savo sūnų. Pagal taisykles projekto dalyviai dalyvauja įvairiuose tyrimuose, o šeima nugalėtoja pinigus gaus į vaiko sąskaitą.

Projekto pristatyme buvę sutuoktiniai atvirai dalijosi savo skyrybų detalėmis ir kaip su šia žinia susitaikė sūnus Fiodoras.

Laidos vedėjai kartu su dalyviais net pusantro mėnesio praleido Šri Lankoje kartu su sūnumi, kur buvo filmuojamos projekto serijos.

„Viena priežasčių, kodėl sutikau dalyvauti šiame projekte, kad mano sūnus pusantro mėnesio galėjo praleisti saloje, maudydamasis jūroje. Žinoma, su Agne mudu jau seniai esame tie „sajųngininkai“, kurie gali pasidalyti savo patirtimi. Mes taip pat buvome atsidūrę sudėtingoje situacijoje. Nuėjome kelią nuo beprotiškos laimės ir santuokos nutraukimo. Ir žinome, kad tai yra ypač sunku, kai turi vaiką“, – kalbėjo A.Čiadovas.

Pasak buvusių sutuoktinių, labai svarbu išlaikyti gerus santykius, kai jungia vaikas. Jiedu netgi pripažino, kad visuomet kartu keliauja į šeimos atostogas, nors tai aplinkiniams atrodo sunkiai suvokiama.

Paklaustas, kaip jiedu pranešė sūnui žinią apie skyrybas, aktorius nesutriko ir pridūrė, kad sūnus tokiems pokyčiams ir jų suvokimui dar yra per mažas.

„Šis klausimas dar lieka ateičiai. Fiodoras per mažas, jis turi augti apsuptas meilės ir šilumos. Mes sugebėjome sukurti tokius santykius, kad jis nepajaustų, kad mudu su Agne nebesame kartu. Sūnus mano, kad mama ir tėtis tiesiog labai daug dirba. Nėra prasmės kažką slėpti, meluoti, bet iki žinios apie skyrybas tur ateiti tinkamas laikas. Žinote, maži vaikai labai jaučia nuotaikas, todėl jam sukūrėme tinkamiausią aplinką augti“, – kalbėjo A.Čiadovas.

Filmuojant projektą A.Ditkovskytė taip pat papasakojo, ką jai teko išgyventi sužinojus apie tėvų skyrybas, kai jai buvo 15 metų.

„Aš buvau sunkus vaikas. Aš galėjau stovėti tarp savo tėčio ir naujos jo mylimosios ir rodyti akivaizdų naujų santykių nepatvirtinimą“, – pridūrė aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.