Paaiškėjo naujos detalės apie princo Harry ir Meghan Markle vestuves

Iki karališkųjų princo Harry (33 m.) ir Meghan Markle (36 m.) vestuvių, kurios planuojamos gegužės 19-ąją Londone, likus keliems mėnesiams aiškėja naujų detalių apie didžiausią metų šventę.

Princas Harry ir Meghan Markle.<br>ViDA Press nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>ViDA Press nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>ViDA Press nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>ViDA Press nuotr.
Grupė „Spice Girls“ vėl susiburs, kad padainuotų karališkosiose vestuvėse.
Grupė „Spice Girls“ vėl susiburs, kad padainuotų karališkosiose vestuvėse.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 1, 2018, 11:10 AM

Anksčiau jau buvo pranešta, kad Harry ir Meghan pakvietė savo šventėje padainuoti Edą Sheeraną, garbės svečiu taps ir Eltonas Johnas, kuris turėtų neatsisakyti atlikti keletą savo hitų akompanuodamas fortepijonu.

Dabar paaiškėjo, kad tą vakarą sceną taip pat papuoš ir legendinės „Spice Girls“: per televizijos pokalbių šou „The Real“ Melanie Brown patvirtino, kad visos kolektyvo narės gavo kvietimus į vestuves ir kad jos gegužės 19-ąją padainuos jaunavedžiams ir jų svečiams.

Iš pradžių vedėja Loni Love paklausė, ar kartais Melanie nežino, kas pakviesti į princo vestuves. Dainininkė atsakė, kad ir jai, ir Victoriai Beckham, ir Geri Horner, ir Melanie Chisholm, ir Emmai Bunton teko tokia garbė.

Po to L.Love paprašė savo kolegų ir žiūrovų patylėti ir mirtinoje tyloje pateikė labiausiai intriguojantį klausimą ir pridūrė, kad Melanie gali ir neatsakyti: „Ar jūs dainuosite per ceremoniją?“

Užuot tiesiai atsakiusi „taip“, Melanie linktelėjo galva, užsidengė veidą rankomis ir ištarė: „Man reikia eiti, mane tikrai atleis!“

Beje, visos penkios buvusios Didžiosios Britanijos merginų popmuzikos grupės „Spice Girls“ narės, vasario pradžioje susitikusios pirmąkart nuo 2012-ųjų, paskelbė planus ateityje išbandyti „neįtikėtinų naujų galimybių“.

85 mln. albumų visame pasaulyje pardavęs merginų kvintetas yra visų laikų daugiausia įrašų pardavusi moterų atlikėjų grupė.

Princas Harry susipažino su „Spice Girls“ grupės narėmis dar būdamas vaikas 1997 metais Pietų Afrikos Respublikoje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.