Angelina Jolie mėgaujasi pasimatymais su Brado Pitto geriausiu draugu

Kol visas pasaulis smalsiai spėlioja, ar po skyrybų su vyru aktorė Jennifer Aniston (49 m.) galėtų atnaujinti santykius su Bradu Pittu (54 m.), visi kiek primiršo Angeliną Jolie (42 m.). O ji, pasak užsienio žiniasklaidos, taip pat mėgaujasi naujo gerbėjo dėmesiu. Šaltiniai prasitarė, kad tarp jos ir aktoriaus Seano Penno (57 m.) – geriausio B.Pitto draugo – mezgasi artima draugystė.

 Seanas Pennas ir Angelina Jolie.<br> Scanpix nuotr.
 Seanas Pennas ir Angelina Jolie.<br> Scanpix nuotr.
 Seanas Pennas.<br> Scanpix nuotr.
 Seanas Pennas.<br> Scanpix nuotr.
 Angelina Jolie.<br> Scanpix nuotr.
 Angelina Jolie.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-03-05 19:31

Paaiškėjo, kad visai neseniai S.Pennas aktorę pakvietė romantiškų pietų, o po to net keletą dienų iš eilės jie buvo pastebėti kartu leidžiantys laiką. Aktoriai ėjo pasivaikščioti, pietavo nedideliuose, uždaruose restoranuose ir akivaizdžiai neslėpė šiltų simpatijų.

Ir, nors iki šil A.Jolie aplinkai artimi šaltiniai vis prasitardavo, kad ji dar jaučiasi nepasiruošusi naujiems santykiams, šįkart jaučiasi užtikrinti, kad S.Pennas galėtų pelnyti moters palankumą ir rasti kelią į jos širdį.

„Seanas žavisi ja. Jis visuomet galvojo, kad ji ne tik graži ir talentinga, bet ir neįtikėtinai protinga, labai šilta smenybė“, – tvirtino šaltiniai.

A.Jolie ir S.Pennas susipažino prieš aštuonerius metus, kai jis filmavosi B.Pitto filme „Gyvybės medis“. Nuo tada Seanas ir Bradas tapo artimais draugais. Visai neseniai jiedu drauge dalyvavo iškilmingame renginyje.

Spėjama, kad B.Pittas kaip ir neprieštarauja artimam buvusios žmonos ir gero bičiulio bendravimui.

Viena tvirčiausių laikyta Angelinos Jolie ir Brado Pitto santuokų į šipulius dužo dar 2016-aisiais. Ne kartą buvo pasklidusios kalbos, kad skyrybų žaizdas B.Pittas gydosi skirtingų gražuolių kompanijose, tačiau iš pasimatymų nieko rimto nesitiki.

O praėjusiais metais viename interviu A.Jolie prasitarė, kad mėgaujasi gyvenimo ramybe, tačiau negali pakęsti jausmo jaustis vieniša.

„Nesimėgauju būdama vieniša. Tai nėra kažkas tokio, ko norėjau. Būti vienišu nėra gera, man išties sunku. Galbūt kartais atrodė, kad su skyrybomis puikiai susitvarkiau, tačiau iš esmės, tuo metu tiesiog stengiausi išgyventi“, – tąsyk liūdnai kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.