Po skyrybų Jennifer Aniston gali prarasti dalį 178 milijonų eurų turto

Netikėtai paaiškėjus, kad po dviejų metų santuokos skiriasi aktoriai Jennifer Aniston (49 m.) ir Justinas Theroux (46 m.), į viešumą kyla ir daugiau detalių, galinčių apsunkinti skyrybų procesą.

 Justinas Theroux ir Jennifer Aniston.<br> Scanpix nuotr.
 Justinas Theroux ir Jennifer Aniston.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2018, 11:01 AM

Jei nebuvo pasirašyta vedybinė sutartis su konkrečiai įvardytais skaičiais, skyrybų procesas aktorei gali būti netgi labai nenaudingas. Priešingu atveju, tektų viską dalytis pusiau. O aktorių turtas, švelniai sakant, įvertintas labai nevienodai.

Kol J.Aniston banko sąskaitoje guli apie 178 milijonai eurų, J.Theroux turtas vertinamas vos 17 milijonų.

Beje, skyrybų proceso metu paaiškėjo, kad Justinas, kuris 2015-aisiais gyveno Niujorke, nėra gavęs specialaus dokumento. Be pastarojo, santuoka Kalifornijoje, kur jis įsikūrė su dabar jau buvusia žmona, neturi teisinės galios. Jei galiojančio dokumento nebuvo, santuoka netgi gali būti paskelbta negaliojančia ir J.Theroux negalėtų pretenduoti į aktorės turto dalį.

Visgi, kad ir koks nemalonus skyrybų procesas, jiedu palaiko šiltus santykius. O juos tvirtina ir bendri, net keturi augintiniai, kuriuos pora mylėjo ir globojo kaip pilnaverčius šeimos narius. Klausimas, kaip pasidalyti keturkojus, buvo vos ne svarbiausia skyrybų proceso dalis. Tačiau ši problema išspręsta išties taikiai.

J.Aniston namuose liko terjeras Klaidas, vokiečių aviganė Doli ir pitbulė Sofi, kuri buvo paimta iš gyvūnų prieglaudos. J.Theroux į dabar jau naujus namus pasiėmė savo numylėtinę pitbulę Erin.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad sprendimas nutraukti santuoką buvo priimtas draugiškai dar praėjusių metų pabaigoje.

Jiedu slapta savo vestuves atšoko dar 2015-ųjų rugpjūtį savo namuose Los Andžele ir iki šiol nei karto nepasakojo apie asmeninio gyvenimo detales.

Poros viešas pareiškimas skelbia, kad savo santykius ir jų baigtį ir toliau norėtų laikyti privačiai, o viešai visai žiniasklaidai tai išplatino, kad išvengtų spekuliacijų apie jų santykius.

„Norėdami išvengti visų įmanomų spekuliacijų, nusprendėme viešai paskelbi žinią apie mūsų skyrybas. Šis sprendimas buvo priimtas draugiškai, palaikant vienas kitą, dar praėjusių metų pabaigoje. Mudu esame geriausi draugai, kurie nusprendė, kad negali būti pora.

Kitu atveju laikytume tai savo privačiam gyvenimui, tačiau gandų ir paskalų pilna žiniasklaida akimirksniu tuo pasinaudotų. Kad ir kas nuo šiol bus spausdinama apie mus, be mūsų patvirtinimo, tai bus netiesa“, – rašoma pareiškime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.