Alos Pugačiovos ir Maksimo Galkino vaikai gavo Kipro pilietybę

Dar prieš metus rusų scenos primadonos Alos Pugačiovos ir jos vyro humoristo Maksimo Galkino gerbėjai surado internete nuotrauką, kurioje artistai užfiksuoti Kipre su vietos advokatu Semionu Pogosianu. Tuomet ir pasklido gandai, kad sutuoktiniai nusipirko saloje prašmatnų namą už 2 mln. eurų ir gavo Kipro pilietybę.

 Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su vaikais.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su vaikais.<br> Socialinio tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2018, 10:50 AM

Neseniai žvaigždžių poros gerbėjai aptiko interneto erdvėse naują Alos ir Maksimo nuotrauką iš Kipro. Šį kartą – su 4-mečiais dvynukais Gariu ir Liza. Šeima apsistojo viename Kipro viešbučių. Kaip išsiaiškino rusų žiniaskalida, A.Pugačiova ir M.Galkinas atsivežė į Kiprą vaikus, nes jie turėjo dalyvauti atliekant tam tikrą biurokratinę procedūrą. Artistai apsistojo viešbutyje, nes jų apartamentams Kipre neva reikia remonto.

Advokatas S.Pogosianas patvirtino žurnalistams, kad A.Pugačiova ir M.Galkinas pernai gegužę įsigijo nekilnojamojo turto Kipre ir gavo šios šalies pilietybę. Kipre nuo 2011 metų galioja įstatymas: jeigu jūs investuojate į nekilnojamąjį turtą nuo 2 mln. eurų (iki 2013 m. minimali suma buvo 500 tūkst. eurų didesnė. – Red.), galite pretenduoti į šios šalies pilietybę. Kartu su pirkėju pasą gauna ir jo artimieji: žmona, vaikai.

Dabar A.Pugačiova ir M.Galkinas atvyko į Kiprą su vaikais. Gal todėl, kad Garis su Liza taptų Kipro piliečiais?

“Manau, kad taip. Iš pradžių, praėjus 3-6 mėnesiams po sandorio ir dokumentų patikrinimo, pilietybę gauna tėvai, o paskui po 1-1,5 mėnesio – ir vaikai. Bet šį kartą A.Pugačiova ir M.Galkinas į mane nebesikreipė. Manau, nutarė, kad informaciją apie jų pilietybę nutekinau aš, nors aš niekam nieko nesakiau”, – paaiškino advokatas S.Pogosianas.

Jo nuomone, rusų pramogų pasaulio žvaigždės įsigijo Kipre nekilnojamojo turto tik dėl pilietybės ir galimybės lankytis daugiau kaip 150 šalių be vizos. Be to, Kipre investuotojams numatyta daug lengvatų, tarp jų – ir mokesčių.

S.Pogosiano žiniomis, A.Pugačiova ir M.Galkinas įsigijo 150-200 kv. m butą Limasolyje, mieste Kipro pietuose, ant jūros kranto.

Kitos šalies pilietybę šioje šeimoje turi ne tik A.Pugačiova ir M.Galkinas su savo vaikais. Dar XXI a. pradžioje A.Pugačiovos duktė Kristina Orbakaitė gavo Lietuvos pasą, nes jos tėvas cirko artistas Mykolas Orbakas lietuvis.

“Dabar galėsiu ramiai vykti gastrolių į gimtąją Lietuvą”, – tuomet paaiškino žurnalistams artistė.

2009 metais lietuvišką pasą gavo ir Kristinos jaunesnysis sūnus Denis Baisarovas.

O 2012 m. K.Orbakaitė gimdyti trečio kūdikio – dukters Klavdijos – išskrido į Majamį, kur turi butą. Mergaitės tėvas Michailas Zemcovas – rusų kilmės amerikiečių verslininkas. Jungtinėse Amerikos Valstijose gimus Klavdija Zemcova automatiškai gavo JAV pilietybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.