Sylvesterio Stallone herojaus garbei pastatytas paminklas

Garsus aktorius Sylvesteris Stallone (71 m.) dalyvavo atidengiant atminimo lentą ant jo kino herojaus Rokio paminklo pjedestalo.

S.Stallone atvyko į iškilmes Filadelfijoje prie jo kino herojaus paminklo.
S.Stallone atvyko į iškilmes Filadelfijoje prie jo kino herojaus paminklo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2018, 8:42 AM

Rokio Balboa paminklas yra viena Filadelfijos (Pensilvanijos valstija) vizitinių kortelių – kaip tik šiame mieste vyksta filmo „Rokis III“, ekranuose pasirodžiusio 1969 metais, veiksmas.

Filme „Rokis III“ S.Stallone herojus – pasaulio bokso čempionas – atsipalaidavo ir pralaimėjo ringe jaunam kovotojui Klaberiui Lengui. Vienintelis žmogus, kuris padeda jam ruoštis revanšui, – senas priešininkas Apolas Krydas.

Kadaise buvo pagaminti du Rokio Balboa skulptūros, sukurtos skulptoriaus Thomo A.Schombergo, egzemplioriai. Originalas buvo panaudotas filme ir stovi Filadelfijoje.

Dabar ant jo pjedestalo atsirado ir memorialinė lenta.

„Mes visada džiaugiamės matydami S.Stallone, kuris vis grįžta į Filadelfiją. Buvo labai miela, kad jis rado laiko susitikti su gerbėjais prie Rokio paminklo“, – socialiniame tinkle parašė Filadelfijos meras Jimas Kenney (59 m.) ir savo publikaciją papildė nuotraukomis su S.Stallone.

Skulptūros dublikatą praėjusių metų pabaigoje aukcione įsigijo pats S.Stallone ir jį pastatė prie savo namų Los Andžele. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.