Šokiruojančia išvaizda išgarsėjęs lėlė Kenas sulaukė turtuolio tėvo akibrokšto

Brazilas Rodrigo Alvesas (34 m.) nepaliauja stebinti. Pasidaręs sunkiai suvokiamą skaičių plastinių opracijų ir grožio injekcijų procedūrų, pastaruoju metu jis pamėgo ir moteriškus drabužius. Tačiau čia už vadelių truktelėjo įtakingas Rodrigo tėvas.

 Brazilas Rodrigo Alvesas.<br> Scanpix nuotr.
 Brazilas Rodrigo Alvesas.<br> Scanpix nuotr.
 Brazilas Rodrigo Alvesas.<br> Scanpix nuotr.
 Brazilas Rodrigo Alvesas.<br> Scanpix nuotr.
 Brazilas Rodrigo Alvesas.<br> Scanpix nuotr.
 Brazilas Rodrigo Alvesas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 22, 2018, 9:17 PM

Paaiškėjo, kad brazilo, jau vadinamo gyva lėle Kenu, tėvas – itin turtingas vyras, kurio banko sąskaitose puikuojasi septynženklės sumos. Ir jis griežtai rėžė, kad jei sūnus ir toliau žais žaidimus su moteriškais drabužiais – bus išbrauktas iš jo testamento.

Šie žodžiai vyrui išsprūdo po to, kai R.Alvesas nusprendė pristatyti moteriškąją savo pusę – Jessica ir vakarėlyje pasirodė vilkėdamas ilgų plaukų peruką, liemenėlę, trumpą sijoną ir aukštakulnius.

„Kartais labai malonu pabūti kažkuo kitu, o ne tik Rodrigo Alvesu ar lėle Kenu. Kai viešumoje pasirodau tikruoju aš, žinoma, sulaukiu daugybės dėmesio. Tačiau kai esu Jessica, tiesiog mėgaujuosi savimi ir galimybe būti neatpažintu“, – sakė jis.

Televizijos žvaigždė plastinėms operacijoms ir procedūroms jau išleido beveik 550 tūkst. eurų. Sklandė kalbos, kad Rodrigo ryžosi ir lyties keitimo operacijai, tačiau pats jis tokias kalbas neigė sakydamas, kad galbūt po kelerių metų ir apsvarstys šią galimybę, tačiau dabar – jokiu būdu.

Neseniai vyras pasišalino keturis šonkaulius, atsinaujino sėdmenų implantus ir pamėgo korsetus dėl to, kad su liemeniu jo figūra jam pačiam atrodo žymiai patrauklesnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.