Meghan Markle brolis įspėjo princą Harry kuo greičiau atšaukti vestuves

Dėl karališkosios šeimos galvas pametę britai su nekantrumu laukia gegužės 19-osios, kai Jungtinės Karalystės princas Harry ir amerikiečių aktorė Meghan Markle vienas kitam ištars „taip“. Tačiau yra vienas žmogus, kuris šių vestuvių laukia mažiausiai. Tai Meghan brolis Thomas Markle'as.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2018, 11:55 AM, atnaujinta May 3, 2018, 2:40 PM

Paviešintame ranka rašytame laiške, adresuotame princui Harry, aktorės brolis jam rėžė atvirą patarimą, kad „kol dar ne vėlu, geriau atšaukti vestuves“.

„Kuo mažiau laiko lieka iki vestuvių, tuo labiau darosi aišku, kad tai bus didžiausia klaida karališkųjų vestuvių istorijoje“, – rašė jis.

Thomas seseriai negailėjo kritikos primindamas, kad jos nematė jau septynerius metus, ir itin pabrėžė faktą, jog jos šeimos atstovai it kokie nepažįstami prašalaičiai netgi negavo kvietimo į vestuvių puotą. Dėl tokio moters elgesio jis kaltina Holivude pelnytą šlovę, kuri seserį pakeitė neatpažįstamai.

„Akivaizdu, kad ta mažutė Holivudo šlovė taip įstrigo jai į galvą, kad ji virto tiesiog pasipūtėle, paviršutiniška moterimi, kuri lengvai gali iš tavęs pasijuokti“, – tęsė jis.

Baigdamas laišką Thomas kaltino seserį su šeima pasielgus taip nepagarbiai, bet pridūrė, kad „ji vis tiek yra mano sesuo“.

Tai ne pirmas kartas, kai brolis negaili karčių žodžių nei Meghan Markle, nei karališkajai šeimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.